Trettionde juni

Har precis kommit hem från stranden, ska ta och he i mig nå mat och sen ta mig en tur med bruno innan jag börjar jobba klockan fyra, hade turen att lena ville byta bort sin kväll mot en dag istället så jag bytte då mer än gärna för de är gode skönt att gå kvällar må jag säga, speciellt när det är väder för att sola sig brun : )

Imorgon är jag ledig och har även bokat in en klipptid på Killergueen så jag ska gå och klippa nån cool frisyr, har suttit och kollat i linas frisyrtidning och hittat mig några coola frillor som kanske skulle kunna vara något, men vi får se, ska erbjuda evelina fria händer att klippa något snyggt. Annars så drar vi väl upp till pajala marknad i helgen och röjer, en av dom andra semestervikarierna ska också dit upp så vi tänkte slås ihop fram emot lördagkväll och hitta på något..
Men som sagt, jag ska värma mig lax, pressad potatis och citronsås nu.

You are my sunshine

Idag kan man väl säga att det för första gången i sommar verkligen känts att det är sommar. Jag, mor och syster har spenderat dagen på stranden där jag har lyckats bränna mig men det är ju inte så ovanligt för att vara mig, jag bränner mig jämt : ) bruno har också fått sitt premiärdopp och han sprang omkring som en kängru i vattnet och det var verkligen skit kul att se han så lycklig : )


In your arms

Här sitter man, sista kvällen av ledigheten den här sommaren och nu börjar magen dra ihop sig och man börjar bli aningen nervös men jag vet att det här kommer gå skit bra, ska faktikst bli kul att få träffa alla kollegor igen, har ju nämligen inte sett dom sen jag slutade min praktik där i maj så det är på tiden : )
Nu har mitt ris kokat klart så jag kan göra klart min matback, wish me good luck.

I should have started running a long time ago

Fett less på dig nu, fuck allt jag sa.


You're my daily dose of reality

Torsdag idag och imorgon är det midsommar, planerna är väl inte sådär jätte spikade men det kommer nog bli hur mysigt som helst, midsommar har ju en tendens att alltid bli lyckad om man umgås med dom käraste och inte är sjuk : )

Förövrigt har jag jobbat idag, hade hellre följt med Tobias upp till aapua för en sista vila innan man börjar jobba heltid men å andra sidan hade jag tänkt kunna spara en hel den den här månaden och alla andra månader jag ska jobba heltid så jag sa ju givetvis ja när min chef ringde och frågade om jag kunde jobba.
Fast har ju inte jobbat hela dagen, har hunnit med att sjösätta båten med pappa och varit förbi djurmagasinet där Bruno har fått sig en flytväst, har även fått mina godingar idag som faktiskt är läckrare i verkligheten än på bild, tack älskling!


Happy birthday

Grattis till lilla mig som blir 19år idag! : )


I'm still a rockstare!

Studenten är över, skolan är slut och det är väl nu man kan säga att de är dax att vekla ut sina egna vingar, mer eller mindre iallafall. För mig är det en ledigvecka nu sen börjar jobbet på hemtjänsten, hela sommaren, men det är bara att tacka och buga för som vi alla redan vet är det nog trångt på arbetsmarknaden nu och det gör ju inte saken lättare att en av dom största årskullarna har gått ut nu. Men helt ärligt kommer jag sakna skolan och alla härliga klasskamrater a lot! Tack för dom här tre underbara åren ♥



You can have whatever you like



dom här godingarna hade ju inte varit så fel att få i födelsedagpaketet nästa vecka ; )

Escape in your dreams

Tordagsmorgon och här sitter man och ser ut som en zombie, någon som förstår hur trött man är?.. med en dag kvar till studenten, igår var vi ut med klasserna på Kafelino, dock har jag ingen kamera så ni får vänta tills jag kan sno några bilder och lägga upp : )

Idag blir det andra bullar, ska bara klä på mig nu så ska jag möta upp isabelle i skolan för att tömma skåpen och käka lunch, senare idag blir det att börja baka alla smörgåstårtor och tårtor som vi ska ha till imorgon. Förövrigt ladda batterierna till den stora dagen imorgon.

FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR....

What doesn't kill you only makes you stronger

Igår var det som sagt bal och det var hur kul som helst, dock lite överskattat men det får man väl ta. Längtar tills alla bilder från Grodan kommer men tills dess bjuder jag på nån bild här : )



   


Let's get loud

Sitter och spanar lite för att fördriva tiden som verkligen är seg idag..
Igår var det ju som sagt fest hos isabelle med en massa härligt folk från alla bf klasser, vi spelade kubb och hade trevligt, kom hem sent så blev en sovmorgon idag och jag fick nyss en förfrågan om man ska haka på till farmen ikväll så ser ut som om det blir en dubbel men det är ju bara ut och leva livet medans man kan!




If I don't, you will, when I won't,

                                                                         ..  you steal





♥ tobias

Coming out of the blue

Yeah, här sitter man och spelar Yohanna - Is it true samtidigt som man försöker välja ut vad man ska ha från systemet, det hade varit så mycket lättare om man själv hade fått vara där och välja ut vad man ska ha, men den dagen kommer ju om ett år drygt vilket faktikst påminner mig om att jag fyller år snart, en och en halv vecka kvar : )

Ikväll blir det fest hos Isabelle med en massa från klassen,
ska försöka fånga några bilder så ni får se min härliga skara som jag kommer sakna!

I am so in love with you

Har precis kommit hem från staden, har gått in med Bruno och gjort lite ärenden samtidigt som jag har fixat så att Tobias kan klippa sig när han kommer från Boden idag. Hittade även en jeansjacka men är lite osäker på om jag ska behålla den, måste prova Mias före för den är ju snäppet finare men den finns ju ingenstans och hur ska jag då veta om den kommer komma in igen?, Hur som helst var faktikst den här som jag köpte snygg.

Imorgon fyller min syster år och jag hoppas hon blir glad över sin present för jag tycker verkligen att den är urläcker och hade gärna köpt den själv : ) Men nu ska jag ta och plåsta om mina skavsår innan det är dax att fara in mot stan igen, måste köpa hårfärg idag också... Äsch det är mycket att tänka på nu...

RSS 2.0