my shadow's the only one that walks beside me and sometimes I wish someone out there will find me

Kom nyss in, imorgon kommer kläderna och din present som du inte ens är värld.
Annars så har jag tagit på mig mer jobb, mer timmar och längre dagar, har sökt jobb långt borta har även funderat på att bli mördare.
Köpt en ny jacka, tatuerat mig, sålt min andra jacka, bogserat min egen bil som för övrigt inte finns mer, den är död och borta precis som dig, jag har ingen bil, jag har inget.


It leaves me dead inside

Jag var med om en sjuk upplevelse nyss när jag körde hem från jobbet och höll på att krocka med en betongpelare som håller uppe broar, det sjuka var att jag hann tveka att dra i ratten, jag tvekade. Det kanske hade varit bäst om de fick smälla och ödet fick avgöra hur min framtid hade sett ut, här eller någonannanstans.
Varför ska man leva i en värld där man bara blir utnyttjad av den man älskar mest?



sanna du ska få en bild, tidsnog.

tonight´s gonna be a good night

Ska upp tidigt imorgon och ringa några samtal angående jobb så jag hoppas att jag får sova hela natten utan att vakna av minsta lilla ljud.. Jag gillar inte att vara ensam ibland, jag har ju min prins här iaf, men nu ska jag ta mig en kopp te och slänga mig i sängen och läsa klart en bok som jag har liggandes på nattduksbordet.

Underbart lycklig

Idag är det en underbar måndag och som vanligt sitter jag och dumnöter green day,
jag bara älskar dom och inte minst 21 guns som just nu är den bästa låten som kan spelas ut ur ett par högtalare!

Har varit med emma på stan idag och gissa vad, för en gångs skull och för första gången i mitt liv har jag köpt mig en egen börs och den var snygg som satan också ;)
Har lagt undan en jacka också, men jag funderar och funderar om jag ska köpa den.. Ska spana in på nelly.com och kika om min andra jacka finns där, beslutsångest nr ett...

Och vet ni, jag gillar min nya gadd och trots att mamma inte gillar tatueringar så tyckte hon att den blev som ett smycke vilket var ganska bra sagt ;)

I feel so much stronger now

Det här börjar bli någon slags rutin. Jag sitter med datorn i knät och kollar någon film samtidigt som jag klickar runt på flera sidor samtidigt, men det är skönt och väldigt avslappnande att sitta här i mörkret. Imorgon är det måndag och det är en ny vecka, jag hade tänkt skriva nå cv:n vilket förhoppningsvis ska leda till nå mer jobb :)
Annars så har jag min tatueringstid bokad till klockan fem imorgon, ska bli spännande..
Nu ska jag avrunda här och ta mig till duschen, sen blir de att läsa innan man somnar. 

Nu är jag ledig!

Idag är det löning och givetvis visade det sig på jobbet, folk blir som tokiga så fort dom får pengar, näst intill att dom kryper omkring på väggarna, jag menar varför ska man slösa upp alla pengar på en gång när man väl får in de på kontot och sen leva som kyrkråttor i slutet på månaden?

Nåå, nu ska jag invänta min älskling som ska följa mig ner i källaren, vågar inte gå dit själv, haha, mörkt och jävligt, sen blir de en dusch och uuut! TREVLIG JÄVLA HELG!

Friday

Idag är det fredag, har haft mig en sovmorgon, men som vanligt är det en liten tobias som alltid lyckas ringa och väcka mig när jag för en gångs skull inte hinner bli väckt av bruno ;) haha, ingen skada skedd iaf.
Idag är det även löning och jag blev mer än lycklig när jag kollade kontot imorse, dubbla löner den här månaden så nu blir det en hel del sparat, dessutom ska man ju hinna med en vända på ikea med älsk.

Annars då? har hunnit med att cykla en vända med bruno och busa med han ute på gården, duscha honom och baka lite bröd :) Börjar jobba om drygt två timmar, hoppas på lite folk ikväll och att kläderna vi har beställt har kommit!!
Sen är jag ledig tom måndag då det blir att pina sig en stund, underbart, ska nog hinna med en bio vända i helgen om det finns tid och plats.

you and i

Är just hemkommen från joppet, sitter för ovanlighetens skull och lyssnar på green day, finns det någon bättre just för tillfället? näe skulle inte ta och tro det. Funderar på att ta mig en lång och skön dusch och sen ringa ett samtal och krypa ner under täcket ;-)

Imorgon jobbar man en vanlig jävla hederlig arbetsdag vilket ska bli underbart, dock kommer det bli en jobbig och irriterande dag med massa fel och sura miner, varför får ni veta någon annan gång, nu ska jag göra mig en kopp med grönt te och sen in i duschen som sagt..


Det har blivit alldeles för mycket på sistone.
Ditt beteende är inte okej, inte för mig i alla fall..


something inside this heart has died

Did you try to live on your own when you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire like a liar looking for forgiveness from a stone.


Nu blir det ut med hunden och sen jobbet, tjäna storkovarn! Måndag blir de tattooooo =)

;)

Sitter och pratar med en vän på msn, någon som har varit mer än vän en gång i tiden och det känns så skönt att för en gångs skull är det någon som förstår och som verkligen lyssnar på det man säger. Och vet ni?, det finns folk som tror att det går att ljuga sig igenom ett helt liv, lögner och åter lögner, dom personerna tycker jag bara allmänt synd om, ni är såna som man snackar skit om.

Imoron är jag ledig fram tills fyra, ska fara och hälsa på en vän, luncha och sen ska jag hinna med att spåra lite med bruno om det inte regnar, men nu ska jag fortsätta vara social på msn och nöta green day - 21 guns.

Tidsfördriv

Är du kär just nu? Oja
Har du kysst någon idag? Inte ännu men det kommer.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ett flertal gånger!
Har du ett förhållande? Jajamen
Om nej, varför inte?
När förlorade du oskulden? 15 år var jag nog.
Har du varit otrogen och om ja, varför? Aldrig, det är sjukt lågt.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Inte med flit, jag kanske har sagt att jag älskar någon men sedan insett att jag aldrig var kär i personen.
Är du romantisk? Det är jag väl, hoppas jag.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej.
Är du svårflörtad? Nej.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja det har hänt för många gånger.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Tyvärr
Har du lekt med någons känslor? Inte med flit
Har du haft sex med över 20 personer? Nej
Har du haft sex med över 3 personer? Ja
Hur länge höll ditt längsta förhållande? Det som jag är i nu, passerat fyra år nu.
Och ditt kortaste? Någon vecka
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej gud nej.
Är du en bra pojk/flickvän? - Det tror jag nog
Hur många har du haft sex med i år? 1
Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) Tobias
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Tobias
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
När fick du din första kyss? 4-5:an?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Ööh, nej?!!!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig
Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska

do you wanna dance?

Har just kommit hem, har varit förbi telia i stan en sväng för att dom ska fixa så jag kan låsa telefonen men genom att dom verkar totalt inkompetenta var det onödigt som satan att ens stå där en timme medans killen försökte få fram lösenordet..
Så han ska ringa samsung nu kl ett sen skulle han höra av sig så vi får väl se, ska ringa vid två om han inte har ringt mig.

Annars så ska jag fara in med tapetböckerna på colorama om ett tag, tänkte fara förbi tanja också men hon skulle på stan så får ta det någon annan dag, när jag är ledig för jag börjar ju fyra. Men nu ska jag å surra med sis och marcus.

Haha jag vet nog va du vill! Längtar tills ikväll ;)

you make the sound of pulling heaven down

Helgen är över och likaså ledigheten,
nu är det en tung vecka tills på fredag då man är långledig med hela tre dagar vilket ska avnjutas väl med någonting speciellt. Något tips?
Helgen har annars varit bra, firat tanja, varit och bowlat, köpt ny telefon,
sålt min telefon, färgat håret, stängt på jobbet, brännt handen och hunnit med att skriva några rader här...

Nu blir de sängen för ska väl upp och hinna med en jävla massa imorgon innan man börjar klockan fyra.

I painted a picture of you in my dream

Tror jag ska dyka ner i soffan, slå på någon kanal som går dygnet runt och bara drömma att du ville vara här hos mig. Måste bara ut med bruno, igen.

This time I got it all figured out

Sitter hemma och väntar på emma som ska komma hit, ska ta en kopp kaffe, surra och sen ska hon färga mitt hår och vi får väl se hur det ser ut efteråt jag har ju valt en rödnyans nu bara för att de inte ska bli blått. We will see!

Annars så har jag varit med pappa på storheden och köpt lite saker från cervera, längtar tills de blir ikea. Bara peka och lägga ner i kundvagnen, åh, jag vill fara nu nu nu. Vi kommer ha ett fint hem, längtar tills min fotölj kommer!

A

Har precis kommit hem från jobbet, väntar på tommy som ska komma med bil sen ska jag vidare mot bergnäset för ett bad och mys, imorgon är jag ledig men ska till jobbet för att hålla i nå arbetsintervjuer med chefen, är man bäst så är man.. Sen ska jag passa på att färga håret också, jag saknar mitt gamla hår, fan också, jag som hade det så långt nu måste jag spara hur länge som helst, eller så her man i löshår som ser så naturligt och fint ut. Not.


bara in och vända

Blir bara hem och vänta hurenini, har varit och låna hem tapetböckerna nu, var förbi kronan också och hittade världens finaste byrå som hade passat perfekt i sovrummet men den satan gick på 2000kr, beggat. Hur fan går det ihop? Dom har ju fått den. Måste åka dit och fråga någon annan dag när jag har tid.. iaf, måste iväg med bruno till vetrinären nu, satan vad utgifter...
Men stackarn har nog öroninflammation så jag måste dit och få det bekräftat och få anibiotika, stress stress stress...

You can Shake the Mountains

Sitter och provtapetserar på internet, har hittat endel fina saker men de är ju dock inte bara jag som bestämmer så funderar på att låna hem över helgen så vi kan bestämma något. Förhoppningsvis kan det vara klart när man flyttar in. Måste ringa lite samtal uti det.

Nu ska jag och låna böckerna, höhö blev fast på steken här kan man säga!

Misss it

Jag saknar mitt långa mörka, lite självfalland hår!!
Aja, godnatt

hanging by a moment

Har precis kommit hem från jobbet, har stängt skutan idag och vet ni,
det går för ett tag, det är bättre än inget alls...

Imorgon har jag en massa telefonsamtal att göra, annars så ska jag nog fixa nå kartonger och packa ner lite kläder för som sagt jag har ju a lot,
så de är väl dax att rensa bort lite.
Amanda blir nog glad som får stor garderoben här nere sen när jag pyser :)
Hade tänkt ge mig själv en fet sovmorgon också, genom att jag har vovven att tillfredsställa också får han en lång cykeltur när jag vaknat, låter superduper.

Godnatt älskling, saknar dig.

love kills slowly

Har precis kommit hem, har bara hunnit slänga i mig lite cesarsallad och nu sitter jag här, börjar jobba inom en halvtimme så tänkte jag skulle passa på att skriva av mig lite medans jag dricker en kopp kaffe.
Idag har jag varit i boden och blivit bjuden på lunch, pratat och umgåts. Påvägen hem var jag in på möbelhuset och beställde en minst sagt underbar fotölj, den ser på ett ungefär ut som bilden nedan bara att den jag beställde är mörk.




Annars så har jag kollat lite tapeter och pratat med killen som bor i lägenheten nu, och som det ser ut nu kanske man får nycklarna redan den 20:onde mot lite muta då, haha. Men man får se, skulle vara skönt att få nya tapeter och golv innan inflyttning, får ta tag i det där imorgon när jag ändå har en liknande dag som denna, börjar fyra villsäga. Men får skriva mer sen, hade tänkt hinna ta en 15 minuters nap i soffan innan det är dax att fara =)

 


gonatt

sleep tight


Skrattar dig rakt upp i ansiktet

Är på jobbet, har inte så värst mycket att göra så sveper in ett inlägg medans jag ändå surfar lite och försöker fördriva lite tid ;)
Inatt fick jag mig en näve blåbär av en minst sagt gullig typ som verkligen gjorde mig glad, söting där! Idag blir de mys, allt känns bra nu, på något konstigt sätt så känns allt bra. Det är som bortblåst. De känns bra =)

Men nu måste jag fixa lite innan jag slutar. Ha det bra!

...

Jag älskar er, alltid

Love is wicked


Running around I can't get through my day (You feel me)
Thoughts of you just keep consuming me
(Inna my head, inna my head, okay)
And I thought I could do it but now I see
That you're not mine and I was wrong to think you'd change, yeah

I wish you could stay with me another day
I wish I could change your mind and make you stay
'Cause I, I'd give anything to hear you say (Sayayayay)
"I've been loving you eternally"
(Baby I love you eternally)
(Your love is wicked)

Tears on my pillow 'cause your love is wicked

Cry me a river 'cause your love is wicked
Friends come around say your love is wicked

By the kisses way you give don't you know it's wicked?

Wait for your call 'cause your love is wicked

Can't sleep at all 'cause your love is wicked
Playing in my heart 'cause you love is wicked
By the loving way you give don't you know it's wicked?

Baby I loved you from the very start
Eaven though I knew that you would break my heart
And I couldn't resist the way you touched me baby
Was I, a fool
To think I'd played nothing but two


I wish you could stay with me another day
I wish I could change your mind and make you stay
'Cause I, I'd give anything to hear you say (Sayayayay)
"I've been loving you eternally"
(Baby I love you eternally)

(Your love is wicked)

Tears on my pillow 'cause your love is wicked

Cry me a river 'cause your love is wicked
Friends come around say your love is wicked
By the kisses way you give don't you know it's wicked?

Wait for your call 'cause your love is wicked

Can't sleep at all 'cause your love is wicked
Playing in my heart 'cause your love is wicked
By the loving way you give don't you know it's wicked?
(Oh my baby I am missing you)

What am I gonna' do to get over you?
Anybody have a remedy or a cure?

Someone call a doctor or a emergency crew
'Cause I have carry feelings for you, for you, for you

What am I gonna' do to get over you?

Anybody call a remedy or a cure?
Someone call a doctor or a emergency crew
'Cause I have carry feelings for you, for you, for you

Boy your love is wicked

Boy your love is wicked
Boy your love is wicked
Boy your love is wicked

Your kissing, your hugging

De loving, de sexing
Uh, uh, oh my baby I am missing you



¿

This battered room I've seen before
The broken bones they heal no more, no more
With my last breath I'm choking
Will this ever end I'm hoping
My world is over one more time

Once more ill say goodbye to you,
Things happen but we dont really know why,
If it's supposed to be like this why do most of us ignore the chance to miss? 
Torn apart at the seams and my dreams turn to tears,
I'm not feeling this situation, run away try to find that safe place you can hide,
It's the best place to be when your feeling like me,
All these things I hate revolve around me,
yeah, yeah. Just back up before I snap

Once more you tell those lies to me,
Why cant you just be straight up with honesty?
When you say those things in my ear,
Why do you always tell me what you wanna hear?

Wear your heart on your sleeve make things hard to believe
I'm not feeling this situation
Run away try to find that safe place you can hide,
It's the best place to be when your feeling like me
All these things I hate revolve around me,
Just back up before I snap and you'll see me,
All these things I hate revolve around me, 
Just back up before I snap

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears
Im not feeling this situation
Run away try to find that safe place you can hide
Its the best place to be when your feeling like me... 

Till skillnad från dig

Hell yeah..
Äntligen är det fredag vilket betyder helg, dock jobbar jag hela helgen men det spelar mig ingen större roll, jag har tid över att fara iväg på kvällarna.
Funderar på att fara och hälsa på någon, långt borta, men vi får se.

Du menar att man ska vara bästa kompisar?,
de är någonting som du kan hänga upp i julgranen!

Too hot for heaven

Sitter och skriver här samtidigt som jag lagar middag och tänker så det knakar.. Vad ska man göra?

Min underbara hund fick ett ben idag och först nu har han börja gnaga på de pga att han har haft beslutsångest vars han ska gömma det.. I amandas säng under kudden, i soffan bakom kudden, i sofan i källaren under dynan, i pappas pärmar och sen försökte han i mamma och pappas överkast men han gav nog upp.

Imorgon jobbar jag heldag, hade jag inte jobbat i helgen hade jag dragit från stan men genom att jag jobbar kan det bli ytterst svårt. Får se vad man hittar på att göra, men nu måste jag kila iväg för pastan kokar över, hähä!


I heard it all a thousand times

You take me for granted and expect me to stay right here
and wait on you while your havin fun. There is where you messed up.

Har precis vaknat upp i verkligheten, dricker ett glas med fil, är inte hungrig så det får duga för idag. Väntar på att pappa ska komma hem med min bil så jag kan pysa iväg till veronika och pierca naveln, vilket säkert kommer göra skit ont men jag har ju inte direkt varit en mes förut så varför skulle jag vara de nu, hell yeah.

Ikväll ska jag umgås med en vän. Om planerna nu blir som dom ska.
Förövrigt så var gårdagen med brudarna skitkul, kommer sakna steff som bara drar iväg sådär spånigt =p Men nu ska jag svepa en kopp kaffe!

Well, I will always be the best you never had

You saw me as a friend
Baby, I don't want revenge
But if you must know the truth
What you didn't see in me
That's what you'll never be now

Because I told you, you would live to regret it
But when it comes to me just forget it
I'll be the best you never had
You put me through so many emotions
Now baby it's your turn for that
Cause in your empty heart I have left a mark
The best you never had

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it

Hinner med att uppdatera här innan jag sätter mig på hojen och cyklar iväg till jobbet, idag slutar jag redan fyra men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på då, kanske ta med bruno ut och springa en vända? Skulle ändå vara ganska skönt och nyttigt, men man får se vad som dyker upp.
Imorgonkväll blir det iallafall tacokväll hos någon av brudarna, det ska bli mys :)
Annars så väntar jag på piercingtid... Får de när det blir av.

Men som sagt, nu ska jag fara och öppna på jobbet, bye =)

Stranded in this spooky town




Monday morning

Idag är det måndag och jag är ledig, tro det eller ej, hade tänkt göra lite ärenden så jag får bort det. Måste fixa fram en fullmakt från han som bor i våran lägenhet nu att vi får gå in tidigare och fixa golv och väggar så det blir nog det största målet med den här dagen, förutom att jag ska och kolla tapeter.
Hade tänkt dra till ikea med tanja idag också men det blev inte för hon kanske skulle jobba så det får bli en annan helg, men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och duscha bort den här influensan som jag nog förr eller senare kommer få.. Jag är en lyckost när det gäller influensor!


It's a cold and it's a broken halelujah

Det var länge sen jag satt här på en lördageftermiddag och skrev ett blogginlägg, men det är väl på tiden att bryta mönstret så att säga?
Har precis hett in en rabarberpaj i ugnen som ska avnjutas med glass när den blir klar, förhoppningsvis har jag lyckats lika bra som jag alltid gör med pajer :)
Igår efter jobbet var jag i till thomas och pratade om tatueringen som blir nästa steg i mitt liv och han ska ringa upp mig och ge mig en tid,
han sa att han ska fixa en bra tid inom en snaaar framtid, me like ;)

Men nu ringer äggklockan, hade!

RSS 2.0