Onsdag och två dagar kvar av plugg

Har läst igenom den andra tjocka högen som vi har prov på idag, det är värre än skolan det här kan jag lova men ack så kul det är när man faktikst känner att man lär sig en massa om försäkringar, premier och självrisker.. Försäkringsrådgivare nästa! Blir nog att vi får en ny lika stor och tjock hög med papper till imorgon, jag har redan börjat drömma om försäkringar och vaknar upp med fingrarna i luften som om jag räknar på något.. Skumt..

Jaja ska göra mig redo, ska äta middag ute med madde ikväll:)

3 dagar kvar till sthlm, redo amandA?;)

Tisdag och plugg

Har lunchat med pappa, dricker kaffe och inväntar att klockan ska bli halv ett så ska han köra in mig till stan och jobbet, blir prov på en sju jäkla massa papper som vi fick igår och sen blir det mer genomgångar och presentationer. Åh jag tycker det här låter superkul. Vilket lagteam! Nu måste jag plugga lite till innan jag ska börja bege mig.


Stockholm på lördag, mor, älskade mor våran, har bokat in oss på hellenius hörna.. Spana in det på youtube, ni kommer garva ihjäl er... Så en tvinspelning hinner vi också med:)

I walked into the door again

Sitter och spanar på hus, jag vill ha en Norrbottengård med stor gård, helst plats för häst och stora ängar runt omkring för Bruno att springa omkring och busa på :-)
Jag har hittat ett som kan vara perfekt, vi får se när det blir visning på det, har bara sett bilder på utsidan och läst om de, med plats för två hästar. Drömmer mig bort ett tag.....


Har varit ute och grillat på ormberget idag, skönt att få komma ut och göra någonting för en gångs skull, såhär sista dagen innan man börjar jobba på riktigt, nu är det inte lek mer.
Jag ska se varje dag som en ny match, se blodvite i ögat och kamma hem vinsten!

Jobbnarkoman

Sitter på jobbet och har en fika, kafferast eller vad ni nu vill ta det som.
Skönt att jobba och få tänka på annat, hoppas på en bra kväll, funderar på att hämta hem kebabrulle till mig och Tobias.

nu åter jobb!

Everybody needs inspiration,

everybody needs a soul.

Fredagmorgon

Jag har tjänat ihop en hel del pengar den här veckan så jag går nog inte lottlös till stockholm:)
Har precis ringt och skrivit av mig från arbetsförmedligen,
vilken lättnad, dom har verkligen inte alls gjort någon nytta för mig, jag har gjort allt och åter allt själv, bra som man är. Skulle det bli så att jag på något vis blir arbetslös igen och jag inte sitter fast här så flyttar jag söderut, med pick och pack.

Fredag idag och jag har verkligen inte tid att sitta här..

Only girl in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man

Måtte djävulen ta alla fruntimmer

Har gjort bort alla papper, städat och nu kokar jag kaffe till två fikat, kanske skulle kunna ta en anställning som husmor eller en alltiallo.. Ska fara till colorama på ett tag, hämta ut nå kemikalier, budbil... Har varit och hämtat Amanda också, taxiverksamhet. Ja vilken erfarenhet jag har ju verkligen ett varierat jobb:)



På måndag börjar jag på moderna med utbildning, ny erfarenhet..

 


Klockan tickar, minut läggs till minut och jag önskar att det aldrig tog slut

Har inte hunnit ta mig iväg ännu, hade mest av allt bara velat krypa ner i soffan och dra täcket över huvudet och sova några timmar till men inte tjänar man några kronor på det viset inte,
så när jag druckit upp kaffet beger jag mig... 9 kvicka dagar till Stockholm. 

Ikväll är det hockey, om jag förstår hur man laddar ner matchen, då kommer jag sitta bänkad.


"People that are ment to be together, always find their way in the end"


eller?


It will always feel the same

What to do..
Jobbar och sliter med en tekopp i handen, längtar till stockholm men först ska jag börja med en veckas utbildning på moderna försäkringar vilket ska ta mig upp på höga höjder som en chef från länsförsäkringar sa till mig nyss då han hade möte med far min,
det är ju positivt att han tror på mig. 

Funderar på att dra med mig alla cv:n ner till stockholm för att se mig runt, jag är spyless luleå och jag trodde verkligen att jag skulle vara den sista som skulle säga så men här finns inget jag vill ha, Jennifer hakar du på ut i världen?

i'm moving on

Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.

Jag ska bara


dricka kaffe
bada
dricka mer kaffe
ta en macka
se film
somna
dra fram resväskan
packa
betala parkeringsböter
dricka kaffe
fylla på telefonen

först..

Behöver jag säga att jag är drottning, kung och helt jävla fucking bäst?





Jag har fått jobb på Moderna Försäkringar som försäkringssäljare.
Nu står jag på foten av berget och ska just börja klättra,
fattar ni vilken jäkla chans det här är? Åh, jag är lyrisk !!!!!









Life isnt about waiting for the storm to pass its about learning to dance in the rain

Som jag säkert skrev här förra veckan så var jag ju på arbetsintervju på ett försäkringsbolag här i stan den 1:a oktober, allt verkade okej förutom tiderna, 13-21 måndag till torsdag sen ledig fre, lör, sön...
Han som jag var in och pratade med hörde av sig i fredags och frågade om jag kunde komma in och träffa deras platschef idag klockan 15.
Måste jag säga att jag är nervös och står i valet och kvalet?
Men vad är ett jobb och erfarenhet mot det arbetslösa livet?
Med några få timmar kvar vet jag inte ens nu om jag kommer tacka ja om jag blir erbjuden. Jag måste vara egoistisk. Mår illa av nervositet....

There comes a time in your life when you realise who matters, who doesnt, who never did and who always will.

Söndag och hundarna väckte mig före tuppen,
så vi har redan hunnit vara ute på promenad nere vid vattnet.
Funderar på att hoppa i badet och sen laga lite god helgfrukost :)

Kan ju skriva en kort rad här om min bil,
som igårkväll blev uppkörd på ett biltransportsläp och körd till pappas jobb, punktering och när vi skulle byta däck var bultarna sönderdragna så idag måste vi borra sönder dom och jag måste köpa ny fälg och däck, parkeringsböter och tobias bils automatlåda måste renoveras och de går på ca 8000:- så nu står vi utan bilar och snart utan pengar, kanske överdrev med de sista men helvete vad sjuk vecka!!

Ska iallafall hinna med en vända på stan idag, punkt slut

Lördagsmys med två hundar

Idag har det varit en minst sagt hektisk dag på Colorama, 40% på hela westerbergs badrumskatalog så ni kan ju tänka er vilket spring det har varit, en tjej köpte ett bubbelbad för 55 000:- ord och då 40% på det, det sitter inte i pengarna minsann!

Har hjälpt systra med hennes blogg, och nu inväntar jag min karl, eller om man måste fara till garaget och hämta hem honom, är sugen på maxmat och en fet soffkväll med film och mys:) kanske till och med att man fårro om syster.

En p-lisa förstörde min dag

Var påväg till Bergnäset och luncha med Tobias då jag såg en liten äcklig lapp på rutan, guess what, jag hade fått parkeringsböter för att jag inte stod inom en p-ruta och då funderar jag hur i h-lvete ska jag kunna parkera med chevan i en p-ruta då bilen är för stor för att få plats i en parkeringsruta?! H-lvete så less!!!!!
Trodde p-lisan som var en liten äcklig karl med skägg att jag på något vis skulle få plats i en ruta och hur isf kunde han få för sig det då biljäveln är bredare och längre än en ruta!? Ändå stod jag rakt och fint men med det enda undantaget, jag var inte helt inom rutan, gör för helvete rutorna större då för alla kör inte runt i en liten golf!!!!!!! 


Bra att man har minne som en pissmyra

När jag bestämde mig för att ta en powerwalk runt Gammelstad hade jag helt och hållet glömt bort att jag precis lånat ut mitt headset till Tobias, helvete!!!
Inte tänker jag ju ta ut min feta röv på en promenad utan musik någon måtta får det ju ändå vara... Tänkte åka till stan också men då kom jag ju på vilken bil jag har, chevan som inte direkt är en stadsbil som man fickparkerar med, åker på storheden och kollar underkläder sen till pappas jobb för att lägga ut lite grejer på blocket....


Expedit bokhylla någon?

Join me in death

Blev en runda på stan med jennifer och jag hittade mig en hel outfit,





Kanelbullens dag idag

Och jag ska bara gå ut med hunden och hoppa in i duschen.
Igårkväll kom Jennifer och hälsade på,
efterlängtad som hon har varit då hon har varit i thailand.
Fick världens finaste klocka, en turkos, behöver jag säga mer?
Bilden talar för sig själv!






Idag ska man väl kunna unna sig en kanel bulle ;-)

 


Fredag, arbetsintervju

Kunde som vanligt inte sova längre än till halv åtta, blev dock väckt av en Tobias som undrade sitt lösenord på hotmail? Hann till och med glömma bort att Bruno följde med till Boden imorse så här har jag sprungit runt och letat honom...

Ska hoppa i duschen och göra mig redo för arbetsintervju, börjar bli nervös, varför lär man sig inte? Varje gång man ska på en arbetsintervju känns det som om någon ska såga en mitt itu vilket inte sker. Borde tagga ner lite, hur som helst. HÅLL TUMMAR OCH TÅR!!

RSS 2.0