you wanna hear about the deal i'm making?

Dåligt väder, trött, sjuk, äter pencillin, hungrig...
Väntar på att värlsens segaste människa ska komma hem så vi kan äta middag, har gjort egna köttfärsbiffar med färskpotatis och brunsås och jag funderar om jag ska trycka i mig allt själv. Om 45minuter ska jag fara till kallax och hämta upp pappa och mamma som kommer med flyget från frankrike.

Imorgon efter jobbet ska vi fara till aapua och jag tar helg. Wunderbart.


Too hot for heaven

man skulle väl kunna säga att rubriken stämmer in på mig, rätt och slätt!
har varit hos frissan idag och klippt och färgat håret, det blev annorlunda men jag är helnöjd! kortklippt ena sidan, resten är i samma längd som jag haft men urklippt och uppklippt, motsvarande sida från det korta har en stor och fet kopparslinga genom hela sidan. mums. jag är supernöjd med min nya frisör, har redan bokat en ny tid till hösten då jag blir orangehårig!

nu ska jag koka ihop en avocadosallad som får bli min middag, syster och marcus ska komma på middag men dom får grillade hamburgare med pommes :-)

Jag kommer aldrig lämna dig

Vilket betyder att jag får dras med en svans resten av mitt liv, skämt åsido. Hjärtat mitt. Har precis vaknat men hade kunna sova flera timmar till men vädret är bra och sista dagen av helgen som inte får sovas bort, ska ta på mig solstället och lägga mig på plajjan för att senare avsluta dagen med en vinst i gocart.

Tomas min chef kom in igår och surrade med mig, vi pratade om jag hade något inplanerat nu efter mina veckor på colorama och att han ska se över om jag får stanna där hos dom, hur underbart låter inte det. Jag skulle tacka ja till allt.
Inte på någon arbetsplats har jag trivs så mycket med både jobbet i sig och arbetskamraterna :-)


Sommarvärme

Vilket sommarväder, inte hade man tackat nej till att få ha sin ledigadag den här veckan idag. Bara hålla tummarna att go värmen håller i sig till på torsdg då jag är ledig. Hade tänkt fara ut till klubben om vädret tillåter :-) Nu har mamma, pappa och syster kommit så ska bjuda dom på fika och bulla, tjao!

RSS 2.0