Nyårsafton!

Nu är det sista dagen på 2008, man kan ju säga att året har varit bra, bätre och bäst, jag och tobias har förlovat oss och skaffat en vovve vid namn bruno, jag har tatuerat mig och hunnit vara i thailand, ja, det var väl en del av dom bästa sakerna som har hänt 2008, hoppas på ett fortsatt bra 09!
Idag vaknade man till liv när tobias arbetstelefon ringde och kallade ut honom på sandning, som vanligt, jag kunde ju inte somna om så klev upp har hängt undan kläder och tagit fram en outfit till ikväll, då det blir att till mestadel umgås, umgås och umgååås. Jag har gjort en supergo efterrätt som jag tror dom flesta kommer gilla ;)Men fram tills ikväll blir det först och främst lunch hos tobias mor och far klockan ett sen ska man väl hem och göra sig i ordning för kvällen. Men nu ska jag tamig en promenad med bruno och man får ju hoppas man kommer tillbaka hel, det är ju storm ute! Gott nytt år på er människor!

Too much of no sound

Känner mig lite smått stressad, dagen började inte bra tack vare tobias som mot alla odds skulle gå upp klockan sju bara för att gå upp då, hur tänker man då? Inte nog med det så skulle han få upp mig då också, halv nio gav jag upp och satte mig framför tvn och slumra lite medans tobias spelade tvspel, drog iväg och jobbade vid tio, var tvungen rycka in på pappas jobb idag och jobba då alla var sjuka utom pappa så annars skulle han ha fått jobba själv så jag ställde upp, imorgon också! Det blir nog årets sista goda gärning skulle jag tro, annars har min chef ringt idag och jag han inte svara när jag var mitt uppe i att fixa bilarna så jag vet inte vad han ville, förmodligen jobb och jag känner mig så dum som inte han svara, ringde upp när jag insåg att jag hade missa hans samtal men då ville han inte svara. Sorry boss!
Annars så har ag hunnit med att tjaffsa med mamma nu såhär på kvällskvisten och det är inte mitt fel, hon är så sjuk i skallen ibland så man blir ju mörkrädd, idag var och är ännu en sån här dag då jag tycker ruskigt synd om den kvinnan då hon verkligen beter sig som en flicka i tonåren...
Mjaaa om man ska ta och gå ut med brunte på en prommis nu medans tobias sover, orkar inte vänta på han för han kommer nog förmodligen inte orka gå en långis sen med mig ändå så.. Bäst att pysa nu på en gång då!



Söndag!

Har varit lite dålig på uppdateringsdelen men det har ju faktikst varit fullt upp för min del, igår packade vi in oss i mecan vid halv tio och åkte upp mot haparanda, första anhalten gjorde vi på en hundaffär där jag shoppade till bruno, stryphalsband och koppel, båda i läder, skitsnygga! En grå biabädd eller vad den nu heter men för ynka 500 spänn! Snacka om kapet jag gjorde, har i stan på djurmagazinet kostar en likadan 1199:- ... Mamma köpte även lite ben, leksaker och godis till lill kungen.

Packade in oss i bilen igen och drog över till finland och de där shoppingcentret där jag inte alls trivdes, det var smock med människor så jag orkade inte direkt kolla kläder, blev att köpa ett par svarta jeans innan vi drog och åt lunch på frasses som gullan bjöd på, stressade i oss lite mat, jag, amanda och mia drog på skopunkten och kollade skor, jag hittade mig två par som såg helt okej ut, kvaliten är nog inte så bra men det var dom då värda. Sen in på ikea, hittade en massa som jag ska köpa och packa ner tills jag flyttar, men just igår var det enda jag fick med mig hem ljuslyktor och ljus som doftade vaniljkola, så nu luktar hela tobias lägga vaniljkola, jummi!

Nu sitter jag här medans amanda och tobias ligger framför tvn och väntar på mat, gullan, håkke, johan, carro, frasse och gun ska komma hit och äta ikväll så kommer nog bli fart i kåken! Ska ta och kolla lite ed hardy kläder på ebay nu innan dom kommer som johan ska få ta hem åt mig. Imorgon kanske det blir arvidsjauur men här kommer bilder på skorna jag inhandla igår.


I don't know what's worth fighting for

...or why I have to scream.

Fredagkvällen är väl så gott som över, har varit med tove och släppt hundarna en sväng nu på kvällskvisten så dom fick leka av sig innan det blir dax för sängen. Annars har det varit en lugn dag och jag ska ut en sväng snart sen blir det att dra sig i säng för att imorgon sätta sig i bilen och köra upp till haparanda och finland där det ska spenderas lite pengar om jag nu hittar det jag söker efter.
Men som sagt, nu ska jag ut en sväng och göra gatorna osäkra sen sängen för att ta upp osäkerhetsgrejen imorgon! Watch up!

2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tatuerade mig

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns inte vad jag hade för nyårslöften men troligen inte.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo, ett par bekanta

4. Vilka länder besökte du?
Thailand och Finland

5. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
En till tatuering, hål i tungan och lägenhet

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
14/2, 25/10

7. Vad var din största framgång 2008?
Jag skaffade mig ett extrajobb

8. Största misstaget?
Jag vet inte.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jo, sjuk har jag varit men det var för ett tag sen.

10. Bästa köpet?
Bruno, min bil och förlovningsringarna

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Bilen

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När vi hämtade hem Bruno och när jag och tobias förlovade oss

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Tears don't fall

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare skulle jag tro.

15. Hur tillbringade du julen?
Först hos farmor med släkten sen på björkön med faster och hennes familj

16. Blev du kär i år?
Nej, men jag är kär

17. Hur många one night stands?
Inga.

18. Favoritprogram på TV?
Oj desperata hemmafruar kanske?

19. Bästa boken du läste i år?
Gossip Girl

20. Största musikaliska upptäckten?
Svår fråga när man är all ätare!

21. Något du önskade dig och fick?
Jo en massa.

22. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig nog en fet vinst som jag inte fick.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Umgicks med familj och vänner

24. Vad fick dig att må bra?
Tobias, sommaren, bruno, vännerna och familjen

25. Vilken kändis var/är du mest sugen på?
Jag vet inte.

God jul på er..

Igår var det julafton och den blev prima, jag och älsklingen tjuvstartade iförrgår med att göra skinkan och öppna paket och äta chokladpudding, jag fick världens finaste tröja, en som som han har, en quicksilver munkjacka med sånthär myys i och jag bara älskar den! Tack älskling ännu en gång!
Iallafall så for vi till farmor igår lagomt till lunch där det bjöds på gröt och fika som alla andra år, det delades ut julklappar och farmor öppnade alla sina och blev överlyckling för presenten av mig och amanda, 'det här är det bästa av allt' sa hon  så det blev ju lyckat :) Efteråt for vi hem, till min förvåning hade tobias just vaknat och då var klockan två, pappa gick över till grannen och var tomte, tro mig det var en syn för gudarna, jag höll ta mig tusan på att kissa ner mig när ha traska ut på baksidan och in i skogen för att sedan klättra upp på deras gård där han även tappade byxorna, HAHA... Efterår drog vi till björkön där vi började med glögg och smask, jag, amanda och pappa tog oss en sömn i soffan men det gick inte så bra för johan kom och trängde sig så jag fick helt enkelt sätta mig upp och vakna till liv och därefter julmat som detta år faktikst var gott till min förvåning, speciellt gun's omelett och revbensspjällen. Kaffe och go fika som efterrätt och medans vi satt där och fikade börjades det delas ut paket, jag fick allt vad jag hade önskat mig och lite till. Jag är nöjd, kan ju ta och berätta vad jag fick..

☆ Björn borg sminkväska
☆ Quicksilver 'jacka'
☆ Marimekko ittala 'glass'skål (blå)
☆ Marimekko ittala ljuslykta
☆ Pengar
☆ Presentkort på Make Up Store för 600 kr
☆ Klänning från vila
☆ Tröja
☆ Duschset
☆ Parfymset
☆ Nattlinne och höga stickade sockar
☆ Motorvärmare till bilen, (hela sattsen)

Så igår när jag kom hem från björkön åkte jag med tommy och lina till bergnäset och sov hos min älskling, vi smaska skinka och hembaktbröd, blev en låång sovmorgon för oss idag, jag, tobias och bruno sov till halv tolv, behövde inte gå ut med bruno nå i morse han har inte pipit eller nå så han måste ha varit utslagen från igår haha, tobias var nog lika nöjd som mig att få sova ut :) Så nu sitter jag här och är stresssad, maten är klar och pappa och mamma turas om att skrika nu är det mat .. Less. Men har iallafall hunnit med att vara i gäddvik och promenera med bruno i skogen idag, medans tobias är hos hans syster och firar jul, jag vet inte om jag orkar fara dit känns som lite fel att klampa in mitt i paketutdelningen typ, men men vi får se  nu ska jag gå och äta, får väl he in bilder på allt som jag har fått sen om jag orkar, annars blir det imorgon. Fortsatt trevlig jul på er! :)

Jobb, jobb, jooobbb ..

Ja tänka sig att i sista sekund ringer chefen ut en på jobb, så jag har jobbat hela dagen idag och det blir jobb imorgon också, från två till åtta sen är det julafton! Tror jag och älskling ska ha oss en liten julafton imorgon kväll då jag har jobbat klart, öppna lite paket och äta julskinka på hembakat bröd, de bästa!
Nu har man då iallafall fått i sig lite mat och fått sig en härlig dusch, sitter hos tobias och väntar på att vi ska fara till hans mor och far en sväng och därefter blir det att hämta playstationet så jag får nöta lita ikväll, ska höra med syster också om hon ska följa med hit och joina mig :) annars händer det väl inte så mycket, måste hinna med att fara och utbyta julklappar med emma, men vet inte om jag ska ta det imorgon eller om man hinner idag? Aja det löser sig :) Nu ska jag lägga mig och vila ett tag innan det är dax att sätta fart igen.

So many beautiful reasons I have to be happy!

Det är konstigt att söndagar alltid är trissta, jag och tobias har suttit och spelat playstation hela morgonen men nu har han och tommy dragit ut och hjärja på crossarna så jag har allmänt tråkigt. Bruno är helt död, han har fått vara ute på lång promenad med mamma och pappa vid lunch.. Haha, han ligger just för tillfället och morrar i sömnen :) Vad finns det annars att berätta, mjaaa det är bara två dagar kvar till jul för er som inte visste de, jag längtar efter julskinkan och enbart julskinkan. Men nu kom faktikst tobias tillbaka och jag ska väl sociala med han, pöss

I've had a little bit too much

Man känner verkligen på sig när det är dax att packa sin väska och dra och det är verkligen nuuuu. Jobbigt att pga en störd människa ska hela familjen rasa, nää tacka fasen för den dagen jag flyger ut ur boet och skaffar mig ett eget boende, jag hoppas inte det dröjer.

Blev ingen sovmorgon idag heller, tobias for iväg och sanda fyra inatt så det blev upp med bruno, jag behöver verkligen få en sovmorgon nu innan jag blir tokig, å andra sidan tycker jag synd om tobias som måste sanda dag ut och dag in, i stort sett dygnet runt som han har gjort  nu i veckan. Men men han har ju valt de jobbet själv..
Imorgon ska jag in på stan en sväng hade jag tänkt och sen på kvällen blir det waldorf med fagervallarna. Mums.. Men nu ska jag passa på att slå på tvn och vila ett tag, innan bruno ska ut, pöss

Tidsfördriv som vi alla gillar

Brukar du komma i tid: Mjoo
Vad hade du i din mun senast: Kaffe!
När mår du bra: När jag får umgås med personer som gör mig glad.
När blev du fotad senast: Förgående helg
Hur känner du dig nu: Aningens trött men snart börjar nog kaffet värka!
Kan du laga mat: Japp och goo dessutom!
Vad pluggar du: För tillfället inget.
Vad tycker du om fötter: Ja utan dom hade vi alla stått ganska still
Är du smart: När jag vill
Vad har du på dig: Mjukis brallor och en huvtröja med en turkos flirtgubbe på!
Är du aktiv i skolan: Haha nää
Vad saknar du: Sommaren.
När och varför grät du senast: Förra veckan när allt sket sig
Var det pinsamt att svara på det: Nope
Hade du en bra kväll igår: Mjoo den var trevlig :)
Din favoritdryck på morgonen: Beror på, dom senaste dagarna har det varit vatten
Vad ska du göra i sommar: Jobba, sola och bada!
Är du nöjd med ditt liv: Mjoo, men man hade ju gärna varit rik.
Vad vill du jobba som:  Den fronten står still.
Har du tråkigt just nu: Japp annars hade jag inte suttit här!
Vad gör livet värt att leva: Tobias
Vad i livet ångrar du: Mjaa, jag vet inte.
Är du musikalisk: Nope mer tondöv
Vad lyssnar du på för musik: Bland
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nää
Är du bortskämd: Nää, eller ja, kanske lite uti vissa saker.
Är du trött: Njaa kaffet börjar verka!
Vad gör du imorgon: Forhoppningsvis får jag sova ut annars vet jag inte.

Din första
Operation: 01 eller 02 ?
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Sara
Första priset: Det var nog antingen innebandy eller basket minns ej.
Första sporten du började på: Basket tror jag?
Första husdjuret: Sköldpaddor!
Första semestern: Turkiet
Första konserten: Det minns jag då inte.

Favoriter:
Filmer:  Komedi ...
Tvprogram: Desperata hemmafruar, grey's m.m
Musik: Takida
Drink: Jordgubbssak.
Kroppsdel (på kille): Helheten
Sport: Basket eller innebandy
Plagg: Tights
Skola: Örnässkolan, högstadiet!!
Bok: Ingen aning, cesar milans..

Just nu:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Invänta tobias och gå ut med bruno
Lyssnar du på: Tvn..
Väntar du : Jaa som sagt tobias
Tittar du på: Skärmen

Vad  föredrar du (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Både och!
Busig eller lydig: Busig


Jullov

Fick ju det redan i tisdags om man säger så.. Igår var jag och klippte mig, blev nöjd :) Det blev bra, sprang även och köpte hårfärg så igårkväll gick jag över till tanja och stefan så tanja färgade mitt hår, det blev mörkt, riktigt mörkt. Passade på att fika lite go fika när jag var där för tanja var så duktig och bakade vaniljbullar och kanelbullar, riktigt goda sådana också :) Gick tillbaka till tobias och spelade lite tvspel med t, blev sandning för han vid 23 snåret så blev att sova själv, usch. jag sover hellre själv hemma i huset än i lägenhet! Vaknade iallafall av att tobias kom hem vid fem, somnade om och vid åtta började hans telefon gå varm, han pratade i nattmössan, helt i sömnen, dom han prata med fattade nog inte ett skit, blev sandning vid nio igen och då tänkte jag att jag kan ju vara snäll och följa med han om han nu skulle bli trött så får jag ju klubba han i skallen, så det har varit en lång dag i lastbilen .. Har precis kommit hem och fått i mig nå mat i magen, ska köra amanda till skolan för dom har öppet hus, sen ska jag invänta tobias som skulle komma hit nu snart, ikväll blir det film och mojs! Men nu skriker syster, pöss

They played our song

Jag måste erkänna att jag trodde aldrig att jag skulle få ihop en analys men här sitter jag med en två dataskriva sidors analys mellan buddhismen, kristendomen och hinduismen och jag kan ju bara meddela att det känns för jävla skönt! Ska bara leta fram camillas mail sen skickar jag iväg den och höstterminen är avslutad, see you next year.
Ikväll blir det att fara ut med bruno, funderar att dra mot tjuvholmssundet och promenera så han får springa lös, lite mental träning för att att komma när man ropar men nu har han faktikst börjar lyssna riktigt bra, peppar peppar ta i träää nä men det är så kul att se att lillen gör framsteg. Hoppas även min kusin hör av sig, hon har själv två rottisar så tänkte höra om hon har nå små knep jag kan sno av henne, har även märkt att bruno älskar att använda nosen, kanske blir en spårhund? ;) Det återkommer vi nog till vid ett senare tillfälle haha.
Annars då? Mjooo imorgon ska jag och klippa till ruffset på skallen samt köpa hårfärgning för nu ska här stylas, nä men nu är det gode dax att ta tag i frillan. Vet bara ännu inte hur jag ska klippa mig, för har inte riktigt nerverna till att säga "klipp nån snygg frilla", är för rädd att det kommer se förjävligt ut eller att när man är klar så är allt hår borta och det skulle jag ju aldrig palla att gå i kort hår, jag som har sparat så länge! Så, någon som har något tips på vars man kan kolla coola frissor?, kanske kan googla runt lite..
Och amanda jag vet att du är här och läser så leta fram en cool frilla åt mig är du gulli! :)



Walking in a winter wonderland

Är du..

Arrogant: Nää, det skulle jag väl inte tro?
Osäker: Nog händer det ibland. 

Trött: Varje morgon och allt för ofta.

Intressant: I think so ;)

Smart: Jaa, jag är nog inte så dum ändå.

Barnslig: Ooja alla dagar!

Liten: Mindre?

Lätt: Njaaa

Skoltrött: Varje dag!

Rolig: Det är jag alltid!

Pratglad: Det händer.

Frågvis: Mjaa, ibland.

Organiserad: Kan jag inte säga

Hälsosam: Haha, mindre ofta

Blyg: Ibland men inte så ofta!

Attraktiv: En smula kanske

Lätt uttråkad: Som nu? jaaa.

Vegetarian: Nej för fasen

Besatt: Nej tyvärr

Pålitlig: Japp

Filosofisk: Kan jag nog vara ibland!



Har du..

För många vänner: Nej, vänner kan man nog inte ha för många av?

Förföljelsemani: Nej men jag måste erkänna att ibland känns det som om man har nån efter sig och då blir det panik!

Tvångstankar: Nope

Färgat håret: Ooja, mer än en gång.

Brutit några ben: Njaa, inte vad jag minns!

Några piercings: Mjoo en del.

Egen dator: Japp!

Gjort bort dig rejält: Jo tack, men jag överlevde

Bra självförtroende: Njaa

Komplex: Nja,

Kysst någon: Förmodligen!

Haft sex: Förmodligen!

Tagit nakenbilder: Tyvärr, inget minne av någonting sånt!

Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: Faktiskt!

Dumpat någon: Joo det har ju hänt..

Stulit någonting: Jo nå godis och en mercastjärna när man var fjortis.

Gjort något olagligt: Jodå    



Vem..

Saknar du: Ingen för tillfället.

Vill du döda: Alla småkryp

Rörde dig sist: Om hundar gills så låg bruno i famnen annars tobias.

Slog du sist: Tobias

Kramade du senast: Tobias

Kysste du senast: Tobias

Skrev du till sist: Sanna

Vill du vara som: mig själv!

Sårade dig sist: En viss...

Vill du bli galet full med: Gamla tjejgänget!

Gjorde dig riktigt glad senast: Amanda

Fick du sms från senast: Tobias

Ringde dig senast: Emma

Ska du gifta dig med: Drömprinsen!

Får dig att skratta: Amanda, Tobias, och Pappa


Don't regret anything that ones made you smile

har precis tryckt i mig lite pannkaka, den var inte allt för god och jag har nog alltid hatat pannkaka, det är ju så otroligt sött och även idag klagade jag på sötheten i kakan och min klyftiga pappa her ur sig "du kanske kan he lite jordgubbssylt på" oh yeah tror du inte sylten är nog söt bara den? Uh, så det blev hårdmacka med källarrökt skinka på och ett glas saft, inte konstigt man blir gladare och gladare när man ställer sig på vågen och den visar några kilon bort. Haha.. Inte nog med det så sussa jag hos min älskling inatt, vi hade playstation maraton och jag somnade vid två men han den rackarn satt och spela till tre, idag har jag hunnit med att köra traktor, åka traktor vara i skolan, hata historia, skita i idrotten och göra klart religionen, hela åtta sidor blev det allt som allt och jag känner mig riktigt nöjd. Imorgon blir det utställning på arbetet och att skriva en analys som ska vara inne på onsdag - då jag för övrigt tar ledigt, jag har inte hunnit med boken, fy skämms emelie!, men jag har inte orkat och verkligen inte hunnit, tar tag i den under lovet, promise, samtidigt som historian - hata historia!!!!
Näe men om man ska avrunda och dra sig in mot stan, ska vara sällskap åt tobias ett tag sen blir de hockeykväll med pappa, hörs biaatch

To bad

Nu är mitt mål och mitt nya nyårslöfte att jobba så pass mycket att jag kan flytta hemmifrån, jag kan ju meddela att jag mer än gärna lämnar den här bunkern för ett eget boende där jag bestämmer allt själv, om jag nu inte flyttar till mitt älsk. Typ räddaren i nöden.. Nu ska jag planera och kolla lägenheter och sen blir det plugg,


du har nog inte alla hästar hemma


Här sitter jag

Ja, här sitter jag och renskriver mitt religionsarbete, det kommer bli lååångt och ändå så har jag inte skrivit klart allt än, har inte ens tagit ut all fakta. Fun. Ja men nu har jag ju helgen räddad iallafall, eller ja, nästan. jag har ju en bok att läsa ut till på onsdag så jag lär ju inte vara helt sysslolös. Har även hört att vi ska ha det årliga godisbaket i helgen, glögg, lite mer glögg, kvinnor och godisbak. Jajomen, men om man ska ta och sätta fart på steken så jag är klar när tobias kommer tillbaka och myser med mig! Sen ikväll blir det en sparktur med bruno!

Tried to be chill but your so hot that I melted

Kan ju börja med att säga att detta har varit den skönaste dagen på länge, skoldagen alltså. Började dagen 08.15, satt och väntade på att anders skulle ta tag i att börja prata om svenska b nationella, givetvis tänkte jag att jag hade fått ig på uppsattsen och g på muntliga men så var inte fallet, jag fick mvg på uppsattsen och vg+ på muntliga! Jag är inte så dum ändå.. Sen efter man hade fått sig ett leende var det att prata med mentorn så vi väntade på camilla, jag hade väl prta klart med henne kvart över tio halv elva, så då tog jag och promenera in till stan och köpte en mobilficka som jag kan ha mobilen i och nå displayskydd, vill ju inte repa skärmen eller mobben nu när den är så ny! Sen fick jag ett samtal av min man som jag skulle möta upp och ta hunden av men så blev inte fallet, eller jo jag mötte upp han och vi bästämde att vi skulle lunch ihop så vi drog och luncha på palma med hans arbetskamrater sen åkte jag nån vända innan jag tillslut promenerade hem med bruno, tog en extra lång vända genom kronan och skogen och allt de så han fick springa lös, tränade på att han ska komma när man ropar och det går bara bättre och bättre. Idag kom han varenda gång man ropade på han och det är ju framsteg :) Så nu ska jag ta tag i religionen och renskriva klart det mesta och ta fram nå bilder som gör arbetet roligare, dessutom ser det ju större ut då ;) Hähä bad girl, nä men skämt å sido vi hörs jag ska göra lite nytta! Justja, glömde säga att jag är ledig imorgon, ggrrr!


Pantade människor..

Snappade upp det här från en blogg och jag blev bara så jäkla förbannad.
Jag är inte rasist eller nått sånt men varför i helvete ska folk få komma till sverige och bete sig såhär? Nä fyfan..

Mordet på Daniel Wretström

SALEM DEN 9 DECEMBER ÅR 2000. Klockan har nyligen passerat midnatt när ett mångetniskt förortsgäng på ett femtontal individer, närmar sig en ensam svensk pojke vid busshållplatsen på Säbytorgsvägen. Pojken är kortvuxen och ganska mager och tycks vara något berusad.
Jävla rasse! skriker gänget som anförs av en blond tjej med långt hår, en svensk tjej men med påtaglig utländsk brytning. Jävla rasse, stanna om du vågar, är du rädd!

Sedan ett par veckor tillbaka har massmedia bedrivit en uppviglingskampanj mot patrioter. Bland annat har det påståtts, fullständigt grundlöst, att "högerextremister" skulle ha mördat en 6-årig främlingspojke i Tyskland.
­ Slå ihjäl den där! fräser en tjej på så kallad Botkyrkasvenska, i en överflödig uppmaning till den aggressiva pöbeln, som redan fått upp vittringen av ett lovligt villebråd.

Gänget vet att det är mer än tillåtet att angripa misstänkta rasister. Bara några dagar tidigare har de fått klartecken från högsta ort. Göran Persson skrev då, tillsammans med några kumpaner, en debattartikel som hävdade att rasister måste "krossas". Förortsgänget är denna kväll fast beslutet att ta honom på orden.

När misshandeln påbörjas inser pojken omedelbart sin utsatta belägenhet ­ ensam mot en blodtörstig pöbel beväpnad med plankor och andra tillhyggen. Han söker sin räddning till en förbipasserande bil, vars motorhuv han kastar sig upp på och klamrar sig fast vid vindrutetorkarna. Han tittar vädjande på personerna i bilen och säger, "Snälla ni, hjälp mig härifrån", i förhoppningen att bilen ska köra vidare, med honom på motorhuven. En av gängmedlemmarna skriker någonting ohörbart till bilföraren, varvid bilen försöker skaka av sig pojken genom att upprepade gånger backa och köra framåt igen. Emedan offret lyckas kramla sig fast, sliter gänget ner honom från motorhuven handgripligen, varefter bilen kör vidare och misshandeln fortsätter.

Nu inleds en intensiv misshandel av den till marken nedslagne pojken, med upprepade sparkar och slag med plankor mot offrets huvud och kropp. Efter en stund kan pojken knappt röra sig och ligger stilla och jämrar sig nere i ett dike dit han har förflyttats av den brutala misshandeln. Då tar en av angriparna en 1,5 meter lång planka och slår upprepade slag mot pojkens huvud och slutar inte förrän ett ögonvittne, en tonårsflicka, skriker hysteriskt åt honom att sluta. Han har då utdelat fem slag mot offrets huvud med dubbelhandsfattning. En av de medverkande tjejerna skriker åt den unga protesterande kvinnan att "rassen" förtjänat det han utsätts för och gärningsmannen med plankan höjer tillhygget i en hotfull gest mot vittnet innan han slänger det ifrån sig.

En av gängmedlemmarna återvänder i detta skede till platsen, efter att ha varit hemma och hämtat sin äldre bror. Han får syn på den näst intill livlösa kroppen i diket och hoppar jämfota på pojkens huvud och nacke. Den äldre brodern, som förväntansfull följt med till platsen för att ta hand om en av dessa förhatliga rasister som mördar småbarn och är ett hot mot demokratin, känner hur hatet väller upp inom honom, mycket hat. "Rasist i min storlek", tänker han, och "skitfolk som man kan klara av".
­ Flytta er, jag har kniv! skriker han upphetsat medan han rusar fram mot den illa tilltygade kroppen, med en förskärare i högsta hugg. De andra i gänget viker undan och lämnar ivrigt plats åt Khaled Odeh som sätter sig gränsle över pojkens rygg. Han höjer den stora kökskniven gång på gång. Efter åtminstone fyra knivhugg i ryggen har knivbladet gått av på mitten. Khaled tar tag i pojkens huvud med sin vänstra hand och viker det bakåt.

Han känner ett bottenlöst och kallt hat mot den allvarligt skadade pojken; en pojke som han vet hotar demokratin; som han vet mördar småbarn ­ som han vet måste krossas. Så bestämmer han sig: Jag ska döda honom, tänker han, varpå han hugger det som är kvar av kniven i offrets hals och skär av honom halspulsådern. Nöjd över sitt värv, över att ha befriat sitt samhälle från en rasist, reser han sig upprymd på fötter. Blodet som dränkt in hans händer är fortfarande varmt. Han ser sig omkring och skriker till alla runtomkring att ingen har sett honom på platsen. Sedan springer han därifrån åtföljd av sin bror. De övriga gängmedlemmarna skingras och försvinner in i skuggorna.
Krossa rasismen! skriker någon utifrån mörkret.

Men Khaled Odeh har setts på platsen. Den svenska flickan som bevittnat det brutala överfallet närmar sig tårögd den misshandlade pojken som försöker resa sitt huvud, vilket är honom övermäktigt. Hans kläder är indränkta av blod. Blodet pumpas stötvis ut ur den avskurna halspulsådern. Pojken försöker kippa efter andan, ur halsen hörs ett rosslande ljud, huvudet faller tillbaka mot marken i det kalla diket. Livet ebbar ur Daniel Wretström medan flickan förtvivlat försöker rädda honom.


Äntligen kan man pusta ut

Idag har jag varit duktig och efter skolan har jag spenderat min tid på stan, har köpt klart alla julklappar, tror jag bar omkring på sex påsar, tungt och jävligt men nu är man äntligen klar :) Har till och med en massa pengar över så jag kan köpa lite julkläder eller nå nya leksaker åt bruno, han har lyckats ta isär några haha.
Annars så ska jag ta mig nått lätt att äta sen ska jag ta mig i kragen och börja renskriva religionen som ska redovisas på tisdag. Men det är inte det stressiga momentet, utan det som stressar mig är ju att jag ska ha läst en bok till på onsdag och jag har inte ens börjat, den ligger här på nattduksbordet och dammar typ. Menmen jag får väl ta tag i det på söndagkväll, annars så är jag så gott som ledig på fredag, härligt! Ska passa på att fara och träna med bruno på kronan, nu hade ju det där huset i kallax inte suttit fel, man hade haft det hur mysigt som helst och sen hade bruno haft världens gård och springa på.. Men nu ska jag sätta fart och börja göra nån nytta drömma får man göra sen.

Kyligt ute

Höll på att skriva syrligt men i sista sekund insåg jag mitt misstag och började fundera på vad det egentligen heter och kom fram till kyligt, får hoppas på att det är rätt.
Hur som helst var det ju nått jag ville komma fram till och det är att det är så fruktansvärt kallt ute, är hos tobias nu och när jag skulle gå från parkeringen till lägenheten la jag benen på ryggen och sprang, det är inte härligt att vara ute nu inte. Usch. Jag hatar när det är kallt. Undertiden jag har spenderat min tid här inne i värmen medans tobias har legat och sovit - han gör det fortfarande då han har plogat hela natten så han var i säng elva tolv ett ?  Åer till vad jag har gjort, jo jag har städat, diskat undan all disk, tror närmare bestämt det var disk över hela diskbänken... Men jag var flitig och diska bort allt, passade även på att städa undan en massa skit som låg framme. Bruno sitter här bredvid och piper, han vill ut i kylan och tobias sover så det blir väl jag som får förfrysa ansiktet. Brrr.. Ikväll blir det antingen att fara till farfar och gun och fira gun som fyller år annars blir det att vara här och se despret, vi får se men nu måste jag ta på mig munderingen och bege mig utåt. Vi hörs om jag inte fryser fast där ute nånstans.

Is it ignorance or apathy? Hey, I don't know and I don't care!

Godkvällens, jag är nykommen hem allderless just, jag och tobias har varit hos tobias mor och far på en fika och sen har tobias fått sitt hår kortare.
Dagen idag har bestått utan att jag har bakat hela dagen, kanelbullar och cookies, tobias tog sig en sovmorgon och vaknade tre, så det har ju inte blivit nån mat under hela dagen förutom två bullar, kanske därav min magen håller på att döda mig nu?.. Krampar och har sig, och dt gör ju inte direkt så att matlusten ökar, nä, så nu blir det snart sängen, ska ta mig ett glas vatten och hoppa i säng, imorgon ska jag hämta ut min telefon sen ska nog jag och tove och busa med hundarna :) Det ska bli kul, men nu ska jag gå och tvätta bort sminket, bosta tänderna och ta en värktablett så jag snart slipper de onda!

tobias och bruno är två stjärnor

I was born to make you happy

Lördageftermiddag såhär och jag har precis varit med pappa och handlat så vi kan laga tacos till middag. Efteratt man hade varit på öppet hus till ett kom jag bara in genom dörren så la jag mig i soffan och halv sov, gick inte så bra tacke vare huvudvärken men ändå, de är skönt att vila. Det är nog till och med första dagen på länge imorgon jag ska få sova ut, jag behöver inte slå på alarmet på klockan för att jag ska iväg och jobba eller på skolan och hålla i nå skit, så underbart. Jag hoppas bara jag får njuta av den sovmorgonen! Fast å andra sidan längtar jag till måndag, då ska jag äntligen få hämta ut min nya mobil, maah funky red.
Nånå, tobias och tommy är ute i garaget och håller på med crossarna, dom har varit där hela dagen och jag har ingen lust att visa mig där för då kommer jag nog förmodligen aldrig in.. Men om man ska ta sig en prommis med bruno eller om det kanske får vänta, amanda var ju faktikst nyss ut med han på en promenad :) Tack gulle du.
Nä men nu blir det att vara social med pappa. Puss


That's just who you are baby

Nu har vi varit hos vetrinären, det gick prima, ua på allt förutom nått litet överbett men det var i stort sett ua de också. Så nu ska han registreras osv... Tobias for till garaget och jag ska kila iväg och plugga religion, det är sjukt jobbigt och jag längtar så sjukt mycket till avslutningsdagen, tacka fan för studenten. Men som sagt, man lever ju i nuet, så det är bara att ta böckerna i famenen och läsa.. Hua.. Nå nu ska ajg hämta en kopp kaffe tjohej!

I'm nothing more than human

Då var man tillbaka hemma igen från en lång prommis med bruno, inte så härligt nu när fötterna blir dyngsura bara man går ut på gatan men men det finns nog värre dagar. På skolan har vi mest pysslat inför lördagens öppet hus, haha jani.. Gjort en massa fötter, skulle dra ut 50 stycken ur kopiatorn men de blev nå fel så vi råka dra ut 927 papper med fötter på utan att vi ens visste om de och så kommer våran smarta lärare och frågar vem det är som har dragit ut så mycket fötter och att dom andra lärarna är typ tokiga, haha inte fattar ju hon att de är vi, nää, vi sitter ju bara vid ett bort fullt med kopierade papper med fötter på, haha nöt där. Funderar på att terra nån, kanske tove? ;)
Hur som helst ligger tobiasen nere och sussar så gott, funderar på att själv krypa ner i sängen och sova nån timma, jag är död i både kroppen och skallen, vill inte så gärna bli sjuk igen så nu blir det lugna puckar och mycket kläder. Nä men jag går och sussar med älsk ett tag, sen ikväll blir det vet, det ska bli intressant :)

Ett godnatt inlägg

Ja jag hade ju som planerat att se på grey's men vad tror ni händer? - jo jag somnar som vanligt. Så nu kom jag precis ut ur duschen, ska ta mig en kvälls prommis med bruno sen ska jag sova. Jag är så sjukt trött så det finns inte. Huaa om man bara fick låta bli att gå till skolan resten av den här veckan.... Aja, nu ut i regnet.

Fancy red

Idag har det varit en helt okej dag, har varit på föreläsning på alfa och därefter lunch, hade inget efter lunch så drog in på stan, så nu har man två julklappar köpta och inpacketerade, en åt mamma och en åt tobias, sen har jag även hunnit med att träna, och tro mig idag var det tugnt men jag höjde alla vikter och tog ut mig.. Under tiden jag tränade ringde pappa och sa att telefonen var klar och att jag kunde fara och hämta ut den men att jag inte skulle få nån ny blablaa så jag blev lite pisst off men for iallafall till jan hansson efter vi hade träna klart. Killen drar fram en låda men en sprillans w890i och säger att jag får den genom att det var tredje gången om inte fjärde gången den andra paja, jag fråga om det gick att byta ut den nya telefonen mot min fancy red och i början var han lite tveksam men efter ett tag då mamma övertalat han bestälde han en olåst åt mig som är här på måndag, i'm happyy!
Så nu har jag precis slagit in tobias present och han är nu påväg hit så jag ska ta bruno medans han ska sova för han klev ju upp tre inatt för att ha snöbortkörning så jag tycker han ska få sova. Jag ska då äta middag och sen ta med bruno ut på en långis, imorgon blir det vetrinären för chipmärk och koll och möjligtvis vaccin. Men nu ska jag ta mig en dusch och sen leka med brunte som nyss anlände :)




Fast i ett träsk

Eller man kanske ska säga en snårskog? Sitter och försöker få ner en massa saker på papper, försöker även renskriva så att jag lätt ska kunna läsa på papprena vad jag ska prata om. Är det nått jag hatar så är det sånthär, inte fr att det är jobbigt att stå framför en grupp på 50 pers för det är ju ganska vardagligt för oss men att inte ha ett arbete, eller ja jag har ju ett på g men hur fasiken ska jag kunna få in allt i huvudet till imorgon? Jag hoppas verkligen på att vi inte har redovisningen imorgon utan på onsdag så jag hinner plugga lite imorgon när jag kommer hem från boden. Måste iallafall köra igenom skiten ikväll och kolla så att de jag säger tar sig upp emot 5 minuter, man måste prata 5 minuter, hemskt. Jag får nog prata som en riktig norrlänning, ta två minuters pauser mellan orden. Haha vilket skämt det skulle vara!
Nåå om man skulle sluta pausa, ta sig till kaffemaskinen och trycka ut en kopp kaffe och fortsätta med detta elände! Eller så tar jag och går ut och kör lite traktor föt nu är tobbe här och ska ploga åt oss!

You've got to live like there's no tomorrow, love like you've never been hurt, and dance like no one is watching.

Beskriv en riktigt bra kyss.
En med mig

Vad vill du alltid ha i kylskåpet?
Gott pålägg

Är det okej att flörta över internet när man är i ett förhållande?
Det är inte okej att flörta med nån annan när man är i ett förhållande. Man kan inte äta kakan och ha den kvar.

Vilken egenskap skulle du vilja ha?
Jag skulle vilja kunna vara osynlig ibland

Vilka egenskaper är viktigast hos framtida partner, rangordna dom.
Snäll, omtänksam, humor och ha ett bra utseende

Vad är receptet på ett lyckat förhållande - nämn tre ingredienser.
Att man kan lita på varandra, ha roligt tillsammans och stå för varandra.

När gjorde du senast bort dig?
Oj, svårt.

Du står i baren. vad beställer du?
Strawberry daiquiri

Du & din partner har varit ihop några veckor, och han börjar flytta in saker hos dig. hur reagerar du?
Jag hade nog flyttat ut dom :p

Om du fick chansen att bli sveriges statsminister - skulle du ta den?
Haha du tror de.

Beskriv en perfekt frukost.
Mumsit

Du är på kareokefest & måste sjunga, vilken låt sjunger du?
Bullet for my valentine - tears don't fall

Hade du försökt ta dig igenom din värsta rädsla om du fick 50.000?
Försökt ta mig igenom? Nja..

40-, 50-, 60-, 70-, 80- eller 90-tal ... på vilken tid hade du velat leva i?
Nutid eller förr då det var coola inredningsprylar, typ turkosa stolar osv.. Men allt sånt kommer ju tillbaka nu så.

Finns det något du fejkar?
Vad menas med det?

Ger du ut ditt nummer till vem som helst över internet?
Nej!

Vad är du bäst på?
Mycket, otroligt mycket.

Vilken person var du under skoltiden? Ex. skolans snyggaste, plugghäst osv.
Jag var nog skolans humor. Det gick inte en lektion utan att jag garvade så jag grät. 

Vilken karaktär i sex and the city skulle du vilja ha som bästa vän?
jag är inte ett så stort fan av det så jag har faktiskt ingen aning.

Vad skulle du vilja ha allra mest just nu?
Lov, mer pengar, hus, nått kuligt jobb.

Gå genom livet utan att ha några vänner, eller aldrig nånsin ha sex igen?
Jag behöver vänner.

Fullständigt namn: Anna emelie karolina füreder

Född:
16 juni 1990

Bor: Luleå

Familj: Mamma, pappa, lillasyster

Tror på: Ödet

Tror inte på: Oj det finns så mycket..

Roas av: Humor

Oroas av: Mycket

Stolt över: Jag hoppades mig själv men inte just nu..

Missnöjd med: För mycket

Skulle aldrig: Döda nån

Mina bästa egenskaper: Att jag oftast är jättesnäll

Mina sämsta egenskaper: Bråkig och jobbig

Kör: Bil

Drömmer om: Ett hus, jobb som är bra betalt och att jag är lycklig.

Ser:
På datorskärmen.

Förebilder: Pappa och mamma

Årstid: Sommar

Favoritmojäng: Mobilen, tvn, mp3n och datorn

Motto: You've got to live like there's no tomorrow, love like you've never been hurt, and dance like no one is watching.

Take the past, burn it up and let it go

Det blev cesar sallad till middag och det var ju nå sjukt gott, tror helt klart att jag skulle kunna leva på de, ett tag iallafall. Har även nu efter maten hunnit med att he upp en ljuslykta i mitt fönster, mamma har varit och handlat en åt mig, så nu är det lite mer julstämning här men jag funderar ändå på att hitta på att göra nå juligt imorgon när vi ska pyssla, men jag vet inte, vi får la se som sagt! Varför sitter man här och degar på msn, lyssnar på musik och skriver blogg när man egentligen borde göra så mycket annat som tex svenska b, vi har nationella muntligt imorgon och har jag skrivit nått, nej. Hurra för emelie, ikväll blir det att sitta med boken i famnen heela kvällen. Jag kommer aldrig klara av att lära mig de utantill. Blä... Kanske bäst att sätta igång nu men innan så ska jag bjuda på en bil på bruno från när vi var i aapua :)


När man väntar på något gott väntar man aldrig för länge ... ?

Nä men skämt å sido så har jag verkligen inte haft en lugn stund i helgen och det har verkligen tagit på mina krafter. Fredag, lördag och söndag har jag jobbat hela dagarna, eller ja, inte i lördagsförmiddag för då var vi ju och red islandshästar vilket var hur underbart som helst, när jag väl satt här på igors rygg kände jag hur mycket jag har längtat upp i sadeln igen, och jag saknar rutvik och gate. Men men, jag får ta mig en tur dit ut snart och se hur lillkillen har det. Igår som dom flesta vet var det typ snöstorm så tobias for ut och ploga och jag tänkte att jag kunde vara snäll och följa så jag väl var hemma sisådär två inatt, helt tokigt att jag lyckades köra hem, så trött som jag var måste jag ha varit en stooor fara.

Annars så har jag inte alls hunnit med att julpynta, shame on me, men jag håller faktikst på lite smått nu, dock så måste jag köpa lite nya grejer men det får jag ta en annan dag. Börjar i vanliga fall två idag men jag kommer aldrig hinna för det känns som om jag har tusen miljoner saker att ta tag i så jag skippar historian och åker på motion och träning sen istället, träning på nautilus står på schemat idag.. Men inte nog med det då får jag panik när det gäller julklapparna, jag har två kvar men ändå har jag panik, ? Nä, jag får ta och lugna mig lite nu, kanske är smart och ta fram symaskinen och sy upp mina julgardiner innan jag blir ännu mer stressad.. Justja, imorgon blir det nog heller ingen uppdatering för då blir det boden, gomat, bastu, glögg, julpyssel, julmusik och ännu mer glögg, dock så blir det alkoholfritt då det är jag som är chaffis tillbaka till luleå. Det ska bli mycket trevligt.

RSS 2.0