Nog har man då allt lite skills!

Vad heter du?
emelie
Skriv ditt namn med lillfingret:
emelie
Skriv ditt namn med armbågen:
emelie
Skriv ditt namn med pannan:
k34ol8u43
Skriv ditt namn med foten:
emelie
Skriv ditt namn med näsan:
eelie

i only pull the trigger one time

Idag har vi redovisat våra praktikplatser och det var mer invecklat än att bara redovisa dom rakt av, man skulle börja dra in en massa mål men den biten sket jag i, jag mummlade bara igenom det som stod på pappret och lite till, kom nyss hem, har varit förbi och hämtat upp Bruno som har fått vara hos Tobias mor och far idag : ) Nu för tiden hinner man inte ens hem innan det är dax att fara igen, ska fara och jobba nu och ikväll blir det en långis med Bruno i det härliga vädret.. Imorgon fyller min älskade pappa år.

Fighter

Provet gick över all förväntan, det bestod av två frågor.. Två. Jag hade totalt hjärnsläpp dom första tio minutrarna sen braka allt lös och jag skrev så jag fick kramp i handen, dock så hamnade allt huller om buller. Sen fick Kjell nått ryck och började rätta proven en för en högt när vi andra skrev så jag fick tom veta vad jag ska få för betyg, VG eller MVG : )
I'M DONE!! Nu kan jag bara säga gooodbye skolan!!!


Into the sun

Har precis kommit hem från Boden, har varit där och lunchat med Tobias och Conny på Volvo, han även med att springa in på några möbelaffärer och gissa om jag vill flytta hemmifrån nu? Jap, jag har redan inrett mitt hem klart i huvudet : )
Ska ta mig en nap i soffan innan det är dax att fara till skolan och skriva Historia prov sen blir det att spring  träna på ormberget inför helgen då det är stadsmaran, då ska det springas 1 mil..

how to save a life

Full fart hela dagen, fick högsta möjliga betyg från min handledare och imorgon är min sista dag som praktikant, sen när jag kommer tillbaka dit i juni är det allvar på riktigt men det kommer bli skitkul och jag älskar verkligen mina kollegor : )
Så nu håller jag på att baka en stoor morotskaka som jag ska ta med mig imorgon och bjussa på och känner jag dom rätt så kommer dom bli uuberglada!

Imorgon är även sista dagen inför helgen, blir en lång och skön helg, kommer väl mestadels ligga hemma och plugga för vi har Historia prov på måndag och jag ska kirra högsta betyg! Det får bli det sista slitet innan studenten! Får väl även se om det blir att jobba några timmar, blev tillfrågad idag så... Men nu kallar bakningen, ikväll ska jag bunkra upp framför Tv:n och se desperate med eller utan Tobias ; p

Umeåbrudar!
Now I know, only I, can stop the rain..

It doesn't have to be the way it is, you say it is.
Just because for the past 20 years, every day it is.Härliga tiders, jag är ledig från praktiken idag för att jag gick förra helgen, dock så börjar jag jobba klockan tre men det är lugnt för jag har då fått mig min sovmorgon som jag har längtat efter i två veckor, ska bara dra ut med Bruno på en cykeltur innan så han kan få vara själv tills Tobias kommer hem : )
Annars så drar resten av min familj till Stockholm imorgon och jag blir kvar här, ska jobba lördag så..  Justja, igår ringde jag och bokade tid för kastrering, nästa fredag ska jag åka och lämna han för en stund, usch känner mig så hemsk men det blir ju bäst för båda parter då vi inte har planer för avling på han, det hade varit en annan sak om han hade varit renrasig.

Too hot for heaven

Då var det dax att sätta sprätt på fingrarna igen och mata ner några rader här. Sitter hos Tobias och väntar på mat, eller inte direkt väntar på mat när jag har några fingrar med i matlagningen.. Fick en ganska bra dag idag, slutade redan klockan två så for och hämtade ut min mobil som för övrigt redan har varit på lagning och sen bar de av mot Boden, for till nått fält och tränade Bruno :-)
Ikväll ska vi mysa framför TV:n, ska ta mig en liten nap efter maten så man kommer ikapp sömnrytmen det har blivit en hel del jobbande på sista tiden..

just shoot me

Har jobbat hela dagen, först och främst på praktiken där jag för övrigt höll på att somna när jag satt på rast så jag svepte en kaffekopp med starkt kaffe och sen kände man sig mer eller mindre hög resterande timmar.
Och nu när man väl hade tänkt bre ut sig i soffan med lite cheeseballz till Desperate så fungerar inte Comhem ?! Detta måste ju verkligen vara helt sjukt, allt är skit för mig idag.. Vem är de som jävlas med mig egentligen?

Honey, money

Nu är det väl på tiden att skrva några rader här igen för att höja läsarsiffrorna..
Har precis kommit hem från en IKEA tripp med en härlig skara människor, har köpt lite saker till lägenheten som tex lampor, överkast osv. och lite ben och sånt till Bruno från Hund och Jakt som man bara måste förbi när man är i Happis..
Har även hunnit med att vara inne i stan och betala bort balbiljetterna som kostade multum, men genom att det inte är jag som betalar så får det väl gå den här gången! Ska hoppa på cykeln och cykla en tur med Bruno innan det är dax att fara till skolan och ha idrott, vi ska nog jogga runt gültza eller nå annat jobbigt, ikväll är det  förövrigt, sista träningstillfället :-( ska anmäla till spårkurs nästa!

RSS 2.0