I'll just pretend to hug until you get here

Har det helt plötsligt blivit höst igen eller vars har våren tagit vägen?
Vi var ju som planerat i Umeå i helgen jag, syster och mor och där var det minsann 20 grader varmt, folk gick omkring i t-shirtar och linnen och smaskade på en mjukglass så man kan väl säga att söderut är det lite mer vårvärme än här. Man får väl bara hoppas på att det blir fint väder till helgen då det är valborg och första maj, då det blir grillning och kalas för Tobias som fyller 22 på fredag! :-)

I'm in love with a fairytale

Satte mig precis i soffan och tog datorn i famnen, tänkte hinna skriva lite här innan det är dax för Grannfejden :-) Jag, Tobias och Bruno har varit ute på en cykeltur runt kronan och lerbäcken och det gick bra och var faktikst väldigt skönt, tror det här ska få bli en rutin till sommaren, en cykeltur.
Imorgon ska man på skolan först sen blir det att jobba tre timmar sen på lördagmorgon bilar vi ner till Umeå för en dag med shopping, goo middag och kanske bio, sen på söndag kanske vi ska på trädgårdsmässan innan det bär av hem, kommer sakna mina killar här hemma men dom ska nog klara sig fint utan oss brudar, ni får nog se bilder från helgen när vi kommer tillbaka om vi minns kameran :-)


Helt slut!

Hur ska man orka med arbetslivet med endast fyra veckors semester?
Nu har jag jobbat konstant i tre dagar och jag är verkligen slut, först och främst har jag varit på praktiken mellan halv åtta och fyra och sen har jag direkt cyklat till jobbet och jobbat till åtta och därefter har jag farit direkt till pappas jobb och gjort iordning några nybilar och så har det varit dom senaste tre dagarna och nu är jag helt slut och jag är tveksam på att jag  ens vaknar imorgon men vi får hoppas jag orkar med dom två sista dagarna av veckan sen är det semester i umeå :-P

Nu ska jag kolla bilar med tobias och pappa, dom är sugna på ny bil så vi får se vad det blir. Ikväll ska jag och hjärtat se på Grey's och mysa :-)

biggest the best !!

Heltidsvikariat hela sommaren :-D

Somewhere over the rainbow

Klev upp före fan idag bara för att få bort lite skit som ligger och släpar en i hälarna men det funkade inte visst så bra, jag hade kunnat sova minst en timme till..

Känns som om jag kommer få panik snart, jag har en miljon saker att göra plus att jag måste få tag i pengar fort för vi ska till Umeå i helgen plus att min älskling fyller år den 1 maj så han måste ju få sig en fin present och den hade jag tänkt köpa i Umeå så ingen annan har den här i Luleå. Gaah. Vem fan uppfann pengar och att dom ska försvinna till en grej ??Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream really do come true.
Someday I'll wish upon a star and wake up where the clouds are far Behind me.
Where troubles melt like lemon drops, Away above the chimney tops.
That's where you'll find me.
Somewhere, over the rainbow, bluebirds fly. Birds fly over the rainbow,
Why then - oh, why can't I?
If happy little bluebirds fly beyond the rainbow,
Why, oh, why can't I?

Söndagsparty

Men livet är ju så gott som alltid ett enda stort party för mig ;-)
Har precis ätit en dundermiddag med min kära familj och nu sitter jag och väntar på att vi ska åka ut till gammelstad för att hälsa på tanja och stefan och fika lite tårta, hähä:) På tal om de så hoppas jag på att jag får sommarvik hela sommaren inom Hemtjänsten och kanske fortsatt timvik plus mitt extrajobb så jag kan flytta hemmifrån, tillsammans med mitt hjärta :)

Pick me, choose me, love me

Den senaste veckan har varit hektisk och jag hinner inte ens komma hem från praktiken innan det är dax för jobb så därför har de inte varit så flitigt med uppdatering här, är bara hemma en snabbis nu för att få mig nå mat i magen för nästa gång jag kommer hem är sent ikväll... Men nu är det bara en dag kvar sen har man lov en hel vecka och vi ska packa bilarna och släpen och fara upp till aapua och köra skoter, basta, grilla och bara vara ..

Jag älskar dig hjärtat

Real soldiers aint afraid to die

Det var år och dar sen jag skrev här men jag antar att de inte spelar någon större roll..
Imorgon ska jag fara in på stan och kolla studentklänning och en väska åt Bruno, han ska då minsann få bära sina saker själv hädanefter! :-)
Skulle behöva färga håret också men vi får se hur det blir med den saken..
Nu ska jag kolla om det finns nå fina lägenheter sen blir det väl att krypa till kojs.

RSS 2.0