I've watched you fly on paper wings half way round the world

Det är ju typiskt att när man verkligen hoppas på att sommaren är påväg så dyker det upp snö, decimetervis med blötsnö... Vi får bara hoppas på att nysnön tar bort den gamla snön. Igår medans det fortfarande var vårfint och soligt tog vi skotrarna och drog ut till antnäs, tog helt fel väg så turen blev två timmar men det var kul så gjorde inte så mycket att de blev en långis. Vi bestämde oss för att hämta hem mat från Palma och det är då sista gången jag hämtar eller äter mat därifrån, that's it.. och sen är det ju så att kunderna har alltid rätt..

Idag har jag och tobias varit på storheden och shoppat loss, Bruno fick sig tre nya leksaker och en massa godis och ben vilket han uppskattade. Jag köpte en sån här recipebook som man skriver in sina egna reccept i så det hade jag tänkt sysselsätta mig med fram till middagen :-) 

Våffeldagen

Jag och en av mina kollegor sprang förbi coop en sväng under lunchen och jag tror banne mig att alla som stod i kön hade tänkt köpa ett våffelpaket, vilket vi också gjorde, dom hade gratis våffelprover inne i affärn så jag har redan hunnit smaska i mig en våffla idag och fler ska det bli, ska snart börja grädda egna sitter bara och inväntar familjen, tobias fick för sig att fara till råneå en sväng så hoppas han är kvick tillbaka för jag är så sugen på en fet våffla med grädde och sylt på. Mmm! Ikväll blir det till att se grey's och basta!


happy day

Det första som hände imorse när jag kom till praktiken var att jag fick veta att jag kommer få fortsatt jobb där till sommaren, enhetschefen sa att hon hade sett min jobbansökning och bokat mig så nu har jag efter två veckors praktik redan fått sommarvikarieat, tror ni jag är måttligt glad ? Mhmmm..

Annars finns det väl inte sådär värst mycket nytt att berätta förutom att förkylningen börjar släppa efter många om och men och det är jag mestadels glad över, jag har sålt mitt helexkort genom att jag inte nyttjade det lika flitigt som tidigare, kommer ändå inte ta tid att träna nu i vår och i sommar kommer jag då inte spendera min lediga tid inne sådetså,
dessutom kommer jag tjäna 400 spänn i månaden och det är det klart värt.
Något sådär mindre kul var att klänningen jag beställde inte alls såg ut som jag hade föreställt mig och jag orkar verkligen inte betala frakten tillbaka så det blir att försöka få den såld eller så färgar jag den och köper en ny studenklänning,
ska aldrig mer beställa från usa de sög.... Någon som vill köpa en klänning ?

There's a train leaving town in an hour

Någon som vill ta över ett träningskort på helex ?


friday

Kan ju passa på att meddela att jag inte är ett dugg friskare, alltså hjälpte inte den starka chili con carnen mig speciellt bra men det är sånt man får ta. Tobias somnade precis och jag hade tänkt slå på bastun men nu funderar jag på om jag ändå inte ska krypa ner bredvid han och sova nått tag, de skulle ju inte sitta fel.

Imorgon är det tatueringsmässa och jag ska släpa mig dit även om jag så har hög feber, eller det kanske är tanja som sköter släpandet ;-p haha..
Nåå vi får se hur kry man är, men det hade varit kul som satan!!
Man vet ju inte om man kommer hem med en gadd ;-) Hohooooo .....

sjuk, sjukare, sjukast ?

Inte är det långt ifrån kan man ju säga,
Nu går det då bara utför och jag tror banne mig att jag snart dööör!
Halsen blir bara värre, näsan rinner som en kran och skallen blir bara tyngre och tyngre och nu är inte febern långt bort men ändå har jag dragit mig upp imorse för att gå till praktiken och det gillade mina kollegor, ett plus i kanten.
Vi var harit hos vårdhavarna på förmiddagen men efter lunch har vi suttit i möte med ursökt marängtårta och nån annan tårta som slank ner med en kopp kaffe;-)

Pappa har lovat mig chilo con carne idag så hoppas på att det blir gode starkt så jag ska kunna känna nån smak alls och annars ska tobias komma hit och köra cross sen ska vi basta och se på grey's som vanligt :-)
Tror jag ska gå med bruno i skogen nu innan det blir för mörkt, han måste få springa av sig lite och de gör han bäst lös då jag varken är pigg eller kry!


Här har ni en bild på min läckra studentklänning
som jag beställde igår.




don't try to fix me cause i'm not broken

Då var man hemkommen från hundhuset där det har varit hundträning för fulla muggar, måste verkligen säga att bruno har gjort framsteg från förra gången och det höll dom övriga med i, jag menar nu ylade han knappt nått haha ;-)
Har även fått några tips på hur man ska få han att sluta pipa, vilket han gör för att han inte riktigt kan slappna av, det är bara att ge dissen, man ska dissa i 1 timme om så behövs! Jag tror inte jag har riktigt dom nerverna men visst man får väl ge det några försök för annars kommer man ha tinituss innan 30.

Annars så hade vi vinterjogg på m & t idag och det var nog så smart av mig att gå för nu har jag nästan ingen röst kvar, få se om man alls vaknar imorgon, det skulle ju vara illa pinkat om man går och dör, men å andra sidan, vem har fått följden döden efter att man tappat rösten ?

puss på dig tobias

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it

Har sovit oerhört dåligt inatt och nu på morgonkvisten förstod jag varför, jag håller på att bli sjuk med resten av luleå.. Halsen och röster håller på att ge vika samtidigt som näsan sakta men säkert täpps igen. Hoja jag har inte tid att bli sjuk, inte nu när jag har praktik och hundkursen och allt.... Men det är väl ingen ide att sitta här och gapa ska gå och ta mig en stor kopp te och en c-vitamin i hopp om att jag inte ska bli mer förkyld :-(

I’m gon’ make you chase it

I helgen har jag jobbat, jobbat och åter jobbat men jag har också hunnit med att mysa med tobias, igår kollade vi melodifestivalen och bastade och idag gjorde vi en repris med bastubadandet och om det ska fortsätta sådär ska vi nog kunna vinna nån bastutävling i framtiden! Hann även med en skotertur ut till björkön och gullan nu på kvällskvisten där det fikades bulla som aldrig förr!
Imorgon har jag en billjon saker som ska göras så om man skulle ta kvällsrutten med bruno så man får ta sig i säng någon gång!

the scars remind me, that the past is real

Andra dagen av min tio veckors långa praktikperiod är över och jag tror verkligen det kommer bli skit kul ju mer jag lär känna personerna jag jobbar med, men än så länge går det som fina fisken!
Min handledare är en tuff tant från pajala som bryter på finska, svär och kallar mig för pernilla. Min kusin har nämligen jobbat där och nu har hon fått för sig att jag heter pernilla ibland, haha.. Vi får se hur det här kommer sluta ;-)

Ikväll ska jag då agera chaufför åt mina päron som ska på nån vinprovning, annars blir det att kika hockey och greys.. kanske att man kan få slumra till i soffan nån timme också det skulle ju inte sitta helt fel.



Huuaa för fjortisar!


Bli medlem!

Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.

Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=1598

Give me!


 


monday

Då var det en ny vecka igen, har hunnit två möten idag, fem timmar har jag suttit i möten, hua där rök min sovmorgon! Annars så var historian inställd som vanligt så jag for och hämtade bruno och tog med han hit, ska få mig nå mat i magen nu och sen bär det av mot hundhuset och träning med bruno :-)
Imorgon börjar ju praktiken och gissa om jag har nå fjärilar i magen, mjaa!


too hot for heaven too fucked up for hell

Har inte sådär värst mycket att skriva här förutom att jag är dödstrött, har jobbat största delen av dagen och tro mig det sätter sina står i fötterna när man inte sitter mer än fem min på nio timmar! Matade i mig en smörgåstårtsbit hos tobias efter jobbet medans vi satt och såg wipeout, tobias garvade hejdlöst.. Annars så var natten lite nasty, puss on you ;-)


you're my daily dose of reality

Nu är man hem kommen från en skotertur med grillning,
har försökt vänja bruno vid att åka skoter och det gick väl hyffast, han satt still i tjugo meter sen börja han sprattla, men om man ser det från den ljusa sidan så var det ju faktiskt första gången så med lite träning ska han nog sitta där snart :)
Tobias har precis slagit på bastun så vi hade tänkt basta innan middagen och därefter fara till tobias mor och far där maja ska göra en smörgåstårta med mig som tobias har önskat sig, så ikväll blir det att tjocka i sig smörgåstårta! Mums!


live your life

Sitter och läser en av min syster hundra solotidningar medans jag sitter och petar i middagen, mjaa jag sitter faktikst och äter den här tiden och det är bara för att jag inte alls har haft tid att äta vilket inte är bra, men det spelar nog ingen större roll att klockan snart är natt för jag pillar ändå bara i maten, har tappat hungern vid åttasnåret då jag var med tobias och körde traktor, jag körde helt själv och lastade sand, hur kung är man inte. Yeah, you go girl!
Ska ta bruno ut på en sparktur runt kvarteret så han får kissa av sig innan det är dax att sussa, imorgon hoppas jag på en sovmorgon för idag blev man ju väckt redan klockan sju av en hysterisk tobias som var förbannad för att bruno hade spytt vilket resulterade i att jag var tvungen fara och hämta han bums.

I just want to be beside you everywhere..

Funderar på om bruno har fått nån släng av magsjuka eller om det var det där satans benet som var dåligt, han spyr varje morgon och nån gång under dagen och det har han gjort dom tre sista dagarna, alltså sen han fick benet ?
Jag har iallafall slängt iväg benet och nu får vi väl bara hoppas på att han blir bättre i magen så det inte blir en till vetrinärsväng..
Idag blir det grillning med t-gänget på bergnäset medans hundarna får springa runt och busa, synd bara att solen inte har lust att komma fram idag men å andra sidan är det ju inte så rysligt kallt ute så det ska nog bli mys! 


The world will never ever be the same and you're the blame

?




7391704707 kg besvikelse

And now you can't turn back,
because this road is all you'll ever have ..

Du kastade bort mig


say wath you want about me, cus this is who I'm gonna be

Hold your head up high,
and this pain will die.
Somehow, somewhere, just try.
You're living in the dark,
where no one can see your tears,
But hold your head up high.

Too bad for you

Har precis kommit hem, har hunnit med en massa idag känns det som, men å andra sidan kommer jag väl somna snart vilket är exakt som det brukar..
Vaknade vid halv sex tiden av att bruno spydde för fulla muggar, minst tio gånger, hittade nå små plastbitar i spyan som inte riktigt såg ut att höra hemma där men jag kunde inte placera dom någon annan stans heller så antar att de är nå han har gnagit på men vaad ? Hakade på jennifer och träna där vid elvasnåret, duschade sen prompa vi på stan en sväng, lunchade på mat och prat och det var väldigt gott. Jag inhandlade lite örhängen, hårband och fondation vilket alltid behövs :-)  Ska passa på att duscha bruno och klippa hans klor nu innan det blir filmtajm hos jennifer, där jag helt klart kommer somna!

I'm in love with a fairytale

Sitter och funderar på hur man ska lyckas ta sig till bergnäset i det här vädret, det lär vara många lulebor som är ute och virrar på gatorna fastän dom inte ens kan köra i sånt här väder, så alltså är det inte snön jag oroar mig för det är medmänniskorna i trafiken! Nåväl nu är min kära familj hemkommen från Gve och det är härligt att få mat serverat på bordet igen ;-)

Imorgon ska jag och träna med jenkan sen ska vi ta oss en runda på stan med en fika, det var alldeles för länge sen sist och när vi nu har hållt ihop sen vi gick på dagis ska vi nog klara att hålla ihop ett bra tag till, så det blir nog bra med skvaller imorgon. Men nu då, åter till de här med mat på bordet, mamma skriker att maten är klar så jag ska väl ta och äta lite innan jag far mot hundhuset.

Läst om norges etta i melodifestivalen Alexander Rybak ? Tvåan hade ca 30 000 röster medans Alexander hade hela 300 000 röster, jag tyckte den var helt okej, och det var jag nog inte ensam om! Malena var också bra, klart bäst hitintills!

Get to know me

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
 Bruno
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
 Jag drömde förmodligen en ruskig mardröm
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
 Satt och pratade med tobias i telefon
4. Vad hände dig 1993?
 Jag fick mig en lillasyster
6. Tre ord varför du sist spydde?
 Jag hade magsjuka
7. Vilken färg är din hårborste?
 Svart silver
8. Vad köpte du sist?
 Mjölk, korv, skinka, frostis, fil ....
9. Vad fick du senast i present?
 En quicksilver ziphoodie av tobias
10. Vilken färg är din dörr?
 Vit
11. Var förvarar du dina pengar?
 I banken
12. Hur var vädret igår?
 Mulet och kyrligt
13. Vart kramades du sist?
 Vid dörren
14. Vad ser du fram emot?
 Sommaren 2009
15. Vad är 15?
 Lurig
16. Vilken skostorlek har du?
 37
17. Vill du klippa dig?
 Mjoo det vill jag men ska spara.
18. Är du över 25?
 Nej
19. Pratar du mycket?
 Ibland
20. Kollar du på O.C.?
 Ånej de suger
21. Har ditt namn ett "x" i det?
 Nää, tyvärr
22. Känner du någon som heter Steve?
 Haha nää
23. Hittar du på egna ord?
 Haha to often!
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
 Ibland
26. Vad har du för mobil?
 sony eriksson
27. Vem ringde du sist?
 Mamms
28. Biter du på naglarna?
 Joo :´(
29. Har du lockigt hår?
 Jag tror inte det, kanske lite.
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
 Oj jag vet inte..
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
 Jag ar ingen person som är sämst
32. Hur många gånger har du svurit idag?
 Många!!
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
 Skit
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
 Tyvärr, är den bra?
35. Ska du jobba imorgon?
 Nää men på onsdag
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
 Tobias
37. Vad borde du göra nu?
 Ligga framför tvn och sova!
38. Har du något smeknamn?
 Empan, pempan, ems...
39. Sover du mycket?
 Mjoo det händer, när jag är trött
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
Oj minns ej haha
41. Vad ska du göra på lördag?
 Jag har ingen aning än så länge ;p
42. När var du ute sist?
 För 45 minuter sen, skottade bort stormen
43. Har du gråtit idag?
 Nej
44. Är du en glad person?
 Jag hoppas det
45. Har du roligt nu?
 Haha vilket skämt
46. Vad äter du helst?
 God mat!
47. Vem var du med sist?
 Tobias
48. Vad heter din mamma?
 Gerd
49. Vad är hela ditt namn?
 Anna Emelie Karolina Füreder
50. Tycker du om någon just nu?
 My love tobias

Just another day

Det ser inte bättre ut än att det är snöstorm ute! Vilket inte direkt känns som en bra start på sportlovet, det sista sportlovet!, jag höll på att skriva sommarlovet först men hejdade mig när jag läste snöstorm... Inte länge kvar nu och tack vare praktiken står man förhoppningsvis ut dom återstående tolv veckorna, så vitt jag inte har sån otur att jag får en riktig nucka till handledare.

Idag har jag ingenting planerat fram tills sex då vardagslydnadskursen börjar, och förhoppningsvis är det bara en av flera kurser jag kommer gå framöver, dessutom blir det lite träning på sidan om också med sofia, läste att hon skulle gå nån högre (militär?)utbildning med diva nu och fram till hösten så hon kommer väl ha lite fullt upp kan jag tänka mig, men vi ska nog kunna klämma in någonting :)

Shame on you

Igår var det hur mycket som helst på jobbet och vi fick oss inte en lugn stund förän vid fyratiden och då var man måttligt måddig i skallen kan jag säga. Så blev inte så mycket gjort när man kom hem igårkväll, vi åt middag och kollade tv och jag somnade som en stock och vaknade pigg som en lärka idag så jag och tobias for ut med bruno och busade vilket han njöt av. Nu har vi precis varit och handlat på kvantum och bruno fick sig ett ben som han leker med nu..
Ikväll blir det att basta och grilla i öppenspisen och jag hoppas det är nån bra beckfilm som man inte redan har sett hundra gånger, oddsen är nog inte så höga :) vi får se om vi får sällskap! Men nu ska jag gå och fixa i ordning maten..

RSS 2.0