Sportlov

Verkar bli en härlig dag idag,
jag har varit ute med bruno och busat, tänkte att det är väl bäst att passa på innan man börjar jobba, ska jobba från elva till sju idag, snacka om att en hel dag är förstörd, men å andra sidan har jag ju en veckas lov nu så det är nog bara bra att få lite klirr i kassan. Dessutom är det ob dag idag så jag ska inte klaga!
Har hunnit med att ta fram lite kyckling också, jag och tobias tänkte laga lite go mat med efterrätt ikväll när jag kommer hem :-) Menmeeen om man skulle ta och fara och hämta ut pengar innan man börjar, måste ha med pengar till chefen för jobbfesten som äger rum om två veckor, men då har jag bara en fråga, vem fan lägger jobbfesten på en onsdag i boden ?!?!
Aja nu ska jag bege mig innan klockan blir för mycket!

Solbrända kinder

Det känns som om våren är på G!

Minst sagt, jag och bruno slet med oss
tanja och pricken ut på isen idag så grapparna fick busa av sig och det var väl ingen i hela luleå som missade de underbara vädret ? Tror närmare bestämt hela lule var på isvägen påväg ut mot gråsjälören eller  var det kanske gymnasiebyn som hade frilufsdag, hah. I vilket fall som helst så tog då jag ledigt som alla andra, men bestämde mig iallafall för att ta mig en promenad på isen i det härliga vädret. Efteråt tvingade tobias mig att fara och köpa semlor som jag så snällt gjorde, tänkte dock bara köpa en åt han då jag redan har ätit min semla igår men det fanns bara tre pack så det blev sig till att jag fick mig en ändå, shame on me! Men gode gott var de ;)

Annars idag så har jag suttit och skickat jobbansökningar eller vad det nu heter, fick iallafall ut närmare fem stycken nu. Paniken börjar komma och jag tänker inte sitta hemma och rulla tummarna efter jag gått ut gymnasiet för då kommer jag nog gå i taket, nä jag ska ha jobb, så jag kan flytta hemmifrån, för det sista jag kommer göra är ju att bo hemma resten av mitt liv.
Ska passa på att flörta in mig på hemtjänsten nu när jag ska ha praktik där i tio veckor och skulle jag nu få sommarvikarie där så kan jag ju bara säga att då kommer jag inte komma tillbaka till skolan dom två eller tre sista veckorna som är kvar när praktiken slutar, då är de bara bye bye skolan och hey hey jobb..
Mjaa om man kanske skulle ta och göra nått vettigt, har slagit på bastun som är klar vilken sekund som helst och min karl ligger och snoosar kudde för ovanlighetensskull.. Kanske skulle ta och väcka han. Ikväll ska vi bara mysa framför TV:n, det är ju grey's klockan nio som man bara inte kan missa!

Let's give it a try..

Hej jag heter Emelie, men ni kan kalla mig för söt.
Jag gillar Hitler lagom mycket, nästan lika mycket som Westlife.
En gång kom polisen på mig på bussen när jag stal pengar inför gosedjuren.
Men då sa jag bara att jag motionerade.
Nu ska jag be en bön så ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben.



1) DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - bajs (ditt namn)
36-37 - söt (ditt namn)
38-39 - äckel (ditt namn)
39-40 - homo (ditt namn)
41-43 - älskling (ditt namn)
över 43 - emo (ditt namn)

3) DITT MOBIL MÄRKE
Simens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jätte mycket
grå - så-in-i-helvetes-mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören

6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happyness - Rörmockaren
På Spåret - Chefen
Simpson - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stjäla pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - Ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
över 186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy


Fettisdag

Det ska ju självklart avnjutas med en fet semla!
Blev inte så mycket skola idag så jag for och hämtade prinsen på bergnäset så har vi varit ute hela dagen, kom in för nått tag sen och nu ligger han helt utslagen här bredvid mig på golvet och snarkar. Maah cutie! Jag själv funderar på att slå på en lång film och krypa ner i soffan och bara sussa nån timma, det hade ju varit måttligt härligt! Her in en bild från idag som ni kan gotta er i :)



Du ska va president och du ska vara miljonär

Som man bäddar får man ligga.
Tro inte att jag kommer vara den snälla i det här.
Jag hatar mytomaner och du är en av dom.

Love is gone

Sitter just för en stund, ska strax sätta mig i bilen och bege mig mot bergnäset där mina kära killar är, tobias ligger förmodligen och sover, han har jobbat från elva igår till fem idag och mer lär det bli inatt så han är nog trött, ska ta med bruno ut på en långis så han får bli av med lite energi. Det kan behövas :)
Fick med mig tanja imorse när jag for och tränade så blev att gymma idag, körde stenhårt på alla maskiner så imorgon lär jag vakna med träningsverk som heter duga och inte nog med det så hade vi löparsak i arcus på motion och träningslektionen plus två hektiga timmars jobb så nog har jag fått mig träning idag. Känns skönt!
Hade ju planer på att fara till dundret i helgen och åka skidor och mysa men den planen gick upp i rök idag när jag blev erbjuden jobb hela lördagen men det är smällar man får ta.... Nää men om man skulle ta och bli av med lite pengar och betala in till hundkursen som jag och brunte ska gå på, den börjar nästa måndag och jag hoppas verkligen att det var värt pengarna! Ska betala in skiten nu och börja dra mig mot bergnäset, är trött och vill sova!

Live as if you'll die tomorrow

Se här nu, jag är redan uppe och yrvaken trots min härliga sovmorgon till två.
Å andra sidan funderar jag på att ta mitt pick och pack och fara och träna och sen fara ut med bruno i skogen innan jag börjar, låter inte det bra vettigt?
I think so! Har försökt få tag på tanja också men hon svarar inte på mina mess den lurven, Tanjaaa nu får vi allt ta oss i kragen och börja hårdträna på riktigt!
Nåja, bossen ringde just och frågade om jag kunde jobba idag och genom att jag slutar fem så blir det bara två timmar men å andra sidan är det pengar det också, jag behöver vartenda öre och jag är tacksam att han gick med på att jag kom till fem och inte till fyra som det först var tänkt.
Men om man skulle ta och packa träningsväskan och fara direkt så man hinner ta en vända i skogen när man kommer tillbaka. Yes here we go!




I'll walk a thousand miles for you ..





Vad blir ditt namn ?

A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig!
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss!
E. Jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen!
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig!
M. Jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig.
P. Helt galen!
Q. Ful.
R. Populär bland alla.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo!

E Jättebra kyssare.
M Jätte smart.
E Jättebra kyssare.
L Alla älskar dig!
I  Helt underbar i sängen!
E Jättebra kyssare.


The secret of happiness is to admire without desiring

Håller på att somna så förstår inte riktigt varför jag sitter här och skriver istället för att gå och lägga mig framför tvn och typ sussa...
Jag vaknade iallafall före klockan ringde imorse, beundransvärt, så jag tog och klädde på mig en hel del sen for jag ut med bruno, gick upp till ormberget och följde nån väg så prinsen fick springa av sig och han tog då tillfället i akt och sprang av sig all energi för nu är han död, var väl ute över timmen sen var det bara att traska tillbaka och invänta emma, som förövrigt just har farit, vi har så gott som gjort klart vårat projektarbete och det känns underbart :-) Ska bara göra lite finputsningar på rapporten sen är skiten klar, enormt skönt att vi är klara nu innan praktiken, nästa vecka lär nog vara ganska lugn med nån frilufsdag som vi inte ens behövde gå på (?) Men funderar på att gå iallafall bara för att bruno ska få sig en utedag men vi får se.
Annars idag så fyller tobias mamma år så vi ska dit och fira henne, jag hoppas på gott fika för jag är måttligt fikasugen! sen blir det väl att packa lite smått, mest troligt far vi upp till aapua imorgon och blir där över helgen, så jag har längtat efter semester!  Det blir väl att köra skoter, grilla, vara ute med hundarna, basta och mysa. Så underbart! Jag håller tummarna för att vi ska åka. Över till någonting helt annat så klickade jag precis in på halens sida och hittade min kjol, den kjol som tidigare försvann och var slutsåld precis när jag skulle skicka iväg beställningen och givetvis nu är jag pank, ska man kalla det här ödet eller vadå? Jag vill ju verkligen ha den där förbannade kjolen men det känns inte så motoverande att ta fran sparkontot.. How to doo? Nä jag blev så deppig att jag ska gå och sätta mig i soffan och äta glass.....



å andra sidan kommer det ju lön nästa vecka ;-)

Du är vad du gör

Ah, höll på att försova mig idag men jag snappade att någonting var galet när tobias ringde och nästan hela signalen hade gått men jag hann! De må ni tro, annars har det varit en toppendag på skolan idag, jag och emma har insett att vi är klara med bf kurserna, eller iaf så gott som, har bara dom här två veckorna kvar nu innan lovet och dom kommer noh bli lugna, skönt!, sen är det bara tio veckorns praktik kvar av skollivet! Slutade strax efter tio, så jag promenerade i kylan till östermalm och åkte med tobias, sen har vi hunnit med att vara med bruno till vetrinären, fick söva honom och jag har nog aldrig sett en så söt hund i hela mitt liv! Jag fick mig då ett gott skratt, det tråkiga var ju att han var irriterad och röd i halsen så det blev en pencillin kur på hela 13 dagar! Det roligaste var ju när han skulle till att vakna, de var några små valpar som väckte han med deras ylande :p han är ännu groggy och haltar omkring som ett fyllo, haha ett gott skratt förlänger livet, nämen nu ska jag allt sluta vara så elak!
Nu blir det till att slå på bastun, jag och älsk ska bada! pöss

Carpe Diem

Har inte fått msn att funka än men jag jobbar på det!, tommy och lina kanske skulle komma förbi sen så kan tommy hjälpa mig med datorn och lina kan få se min nyinköpta balklänning ;-) den e schnygg!
Så nu är det bara att börja jobba på brännan! Mjaa annars har jag för första gången i mitt liv ätit på paltzerian i piteå, vart inte sådär överväldigad, jag menar det smakade vanlig palt utan stekt fläsk så jag hade gott och väl nöjt mig med mammas hemmagjorda med stekt fläsk, mycket godare! Nåja om man skulle få någonting gjort här, hade tänkt färga håret men känner mig stressad, vet inte för vaad? Är dessutom mer eller mindre pank, kanske är det därför jag är stressad? Bläää...

Det är såna här dagar man skulle vilja skjuta nån..

Den här dagen har mer eller mindre drivit mig till vansinne, och nu såhär på kvällskvisten brakar världen för mig och jag är näst intill skogstokig...
Det som känns närmast hjärtat är att bruno inte alls är pigg, han är mer eller mindre hängig och dregglar som ett as, pratade med distriktsvetrinären i morse och hon sa att jag skulle kolla efter nån pinnbit i munnen som kanske hade fastnat eller om spottkörtlarna var svällda, såg ett sår men vet inte riktigt helt hundra, det är ju lite svårt att kolla i munnen på en hund som lever om med tungan medans man försöker kolla så måste in med han imorgon för säkerhetsskull. Min lilla prins... Annars så har jag fått virus på datorn idag, så jag har kört om skiten och installerat en massa nya saker och nu när jag äntligen får internet att funka får jag inte ner msn, vad är det här för skit egentligen? Och varför ska man göra nya msn hela tiden så man fan inte får in det på datorn för att man har ett för gammalt windos xp?.. Gaah, det är inte riktigt läge för mig att vara vaken nu så jag ska hoppa i säng och sova, ska upp vid åtta imorgon blir att fara iväg till boden och kolla balklänningar. Hoppas på att hitta en fin!
Men som sagt nu ska jag ta mig till toan och bosta tänderna, hoppas på att jag klarar mig ifrån mer missöden, godnatt gott folk.

Jag älskar dig tobias :-*

Hard work, work..

Fördriver lite tid här innan det är dags att byta om och fara iväg och jobba, lite jobbigt att man blir inringd i sista sekunden. Det var bättre förr när vi hade scheman men det var ju en nucka som sabba de... Dom finns överallt nuckorna! Annars så ska vi till piteå imorgon med hela gymnasiebyns 3or och resterande 3or i hela norrbotten, men vi får väl se hur det slutar, man brukar ju vara trött på morgonen ;) måste iallafall byta om nu. Tjiing!

Tidsfördriv

Stänger du av mobilen när du sover? Nej, det har nog aldrig hänt.
Vem såg dig senast naken? Tobias
Har du någonting att dölja? Nej, varför skulle jag?
Hur såg du ut på högstadiet? Jag har ingen aning, antar som en fjortis?
Hur kommer du se ut om tjugo år? Förmodligen mörkt långt hår, tatuering på armen, svanken och hål i läppen!
Hur var du på dagis? Jag var en smitare!
Hur är du att ha som arbetskamrat? Jag är nog en ängel att jobba med
Biter du på naglarna? Jo tyvärr
Har du något handikapp? Problem med hörseln men annars är jag fullt frisk
Är du rädd för att få hängbröst? Ofcourse, den dagen den sorgen!
Var du full senast du hade sex? Nej
Hur homo är du på en skala 1 - 10 ? 0

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Kolrotsgratäng
Ljuger du? Nån gång kan de hända men inte så ofta!
Har du kysst en polis? Haha nej

Kan du baka bröd? Jepp!
Vet du hur man frostar av en frys? Mjoo!
Utseende: Brunt hår, brunögd, normalbyggd, 162 cm...
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Bruna
Längd: 162 typ
Skostorlek: 37
Ålder: 18

Har du en kille/tjej just nu? Jajamensan!
Gillar du någon? Joo
Har du haft sex? Ja
Hur många har du haft sex med? Som att jag skulle skriva de här
Har du haft många förhållande? Njaaa
Vad har du på dig nu? Jeans och en t-shirt


You can have whatever you like

Som förutspått! Det var nog inte en enda person som inte klarade provet, jag menar hur svårt är det när man får en helt okey fråga men med bara ett okey svar av tre?.. Vem har på sig gympaskor, t-shirt och halsduk när man kör skoter? Ja nog finns det säkert nån stackare där ute som gör det men de där då en på miljonen... Å andra sidan var ju jag lite trög då jag fick för mig att skidorna fram på skotern hette medlar 8-) .. you go girl!
Nä men nu får det vara slut tramsat, ska ut med hunden sen sova, i'm dead!

Sunny day

Kom nyss hem från ormberget, blev en kort dag men ändå så är man helt slut, bruno somnade direkt vi kom innanför dörren och han lär nog sova några timmar, riktigt härligt att vi fick sol också. Men lite ris till frilufslivkurserna som skulle fixa dagen till oss övriga med eld osv... Mjaa, elden var det jag som gjorde och de var väl en frilufsare med oss resten hade dragit på grillen.. Vadå frilusantusiaster?
Annars så ska jag ta och lägga mig i soffan med hundra täcken, min drick yoghurt och läsa igenom den väldigt lilla skoterboken för ikväll är det teoriprov, det var visst ingen elev som hade kuggat på de så hoppas inte jag blir den första.


prinsen på ormberget

Your heart fight for what you belive in

Sitter och skriver nå arbetsfrågor till mitt och emmas pa som ska redovisas på onsdag, skönt att få det bortgjort nu så man har tid till annat, ska fortsätta skriva så jag får det ur världen innan jag börjar med nått annat...

I wasn't born to follow

Det blir bara längre och längre emellan man skriver här och man kan ju inte direkt skylla på att man inte har tid, för tid är ju inte direkt en bristvara i mitt liv, förutom när jag jobbar då.. tid är nog en bristvara iaf! Nog om bortförklaringar!

Hade prov i religion idag och jag tror att jag sprikade allt, ja allt förutom ett ord som jag inte kom på men annars föll alla pusselbitar på plats och jag är måttligt nöjd, nu är det bara nån enstaka kurs kvar innan vi går ut på praktik i tio veckor och när vi kommer tillbaka är det bara två veckor kvar av skolan, två veckor kvar av partayande! Sen är det nog på tiden att man tar sig i kragen och blir vuxnare. Hoppas på att praktiken leder till fortsatt jobb iallafall under sommaren!
Ska bara hoppa i duschen och springa ut med bruno så ska jag och pappa fara och handla så jag får med mig en matsäck imorgon när vi ska till ormberget, jag, marie och emelie ska ha med oss hundarna så dom får busa :-)
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på å skriva här, förutom att jag kom på att jag skulle väcka tobias nu... Återkommer när hjärnan är full av ord igen!

Speak out

Nu är de dags för dig att slänga in ett nummer i en kommentar varför just DU läser min blogg?

1. Jag hittade den via länkar och tyckte den va helt ok.
2. Du är min största idol och jag kan inte leva utan din blogg. Det är min religion.
3. Jag stör mig så jäkla mycket på dig att jag inte kan sluta.
4. Detta är mitt första besök!
5. Jag känner dig.
6. Jag är en bekant till en bekant och var nyfiken.
7. Jag träffade dig en gång och kom ihåg din bloggadress.
8. Jag har följt din blogg hur länge som helst.
9. Jag vet inte. Jag har väl inget bättre för mig, helt enkelt.
10. Vi bor på samma ställe och jag var nyfiken

Don't take life to serious, you never get out alive

Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig, jag skulle kunna sova dygnet runt i ett år om jag fick chansen och dessutom har jag börjat prata i sömnen, tom skrika i sömnen..
Jag menar hur normalt är det att jag pratar skotrar och skriker om väskor i sömnen så jag själv vaknar av ljudnivån ? Tacka tusan att jag har en redig karl som bara skrattar åt mig och ger mig en puss på kinden när jag lever om under nätterna så han vaknar!

Annars kan man väl inte säga att så mycket har hänt i mitt liv de senaste dagarna förutom att jag insåg mitt snedsteg i söndagskväll när jag tog mig en närmare titt på min nyinköpta kjol som jag var väldigt stolt över... Storlek 42, jag som egentligen ska ha storlek 38 insåg ganska snabbt att jag hade återigen fått en blackout och köpt fel storlek eller kanske var det så att jag ska skylla på syrran som tog 38:an och gjorde mig förvirrad så jag snappa åt mig 42an som redan var i provhytten ? ;-) Så när jag då gick in på gina och berättade för tjejen i kassan hur det var felköpet hade gått till börja hon garva och sa att hon förstod att den var för stor, och tacka fasen för att det fanns kvar en 38a till mig. Ackack!
Detta är nog ett tydligt tecken på att jag börjar bli gammal och virrig.. Inte nog med att jag har glömt bilen öppen med nyckeln i låset på stengatan, bara tur att inte nån snodde bilen, så ett dygn senare när jag börjar leta min nyckel börjar jag ana att jag har glömt den i bilen och går ut för att kolla jovisst, där hänger nyckeln i dörren, bilen är öppen men kvar och inga saker är borta. Ibland tror jag att gud finns och vakar över mig och detta var nog en sådan gång.
"Don't take life to serious, you never get out alive" detta är ju bara två bevis på att jag snart kommer trilla av stolen och ner i graven..
Men nu ska jag avrunda här och kila upp till mamma som sitter och skriker, "emelie kom lite" men satan att det alltid är jag som ska springa upp och ner för trapporna, jag menar jag får ju nog med träning när jag är och springer av mig på helex!,
jag ska framföra budskapet hiss till mina päron redan ikväll!
Nå nu ska jag ta mig en frukt och ett stort glas vatten och lägga mig framför tvn, tobias pratade om att andra avenyn började nu så ska gå och kika. Adjökens!


Inte en lugn stund.

Det är helg och jag bara stressar omkring, aldrig en lugn stund!
Har precis kommit hem, har varit och jobbat och därefter plockade jag upp bruno som ska få vara med amanda nån timme nu medans jag far och tränar. Sen blir det go middag hos tobias, får se om jag skulle slinga min systers hår ikväll eller om hon skulle släpa hit en kompis för jobbet, we will see, nu hinner jag inte skriva så mycket mer om jag ska hinna packa väskan och dra in på helex så jag är där halv. Pössen.

RSS 2.0