THIS is hardcore

Har brännt lite pengar på nelly,kläder och underkläder, 
tobias tyckte att han skulle unna mig det:)

Nu sitter jag och inväntar att dra till volvo och hämta en bil sen plocka upp syster, marcus och tobias för att göra vägarna osäkra upp till aapua, ska bli skönt att komma upp till lugnet och bara vara, kurera sig, bli frisk. Ska ju hinna med en skotertur med grillning och bastu.

Ha en trevlig helg för det ska då jag.


I'm going backwards through time at the speed of light

Sitter och göra pappas bokföring, håller på att hungra ihjäl, ska fara förbi max eller korvgubben och äta när nu grabbarna kommer.
Ikväll blir det nog film och gotta hos tommy och lina, fredagsmys.

Måste jag berätta att förra helgen dämde jag min iphone i golvet, jag har aldrig haft sådan ångest, den funkar inte och pratade just med en kille från jan hansson och han menar på att det bästa jag kan göra är att kolla upp hemförsäkringen, för en iphone lagar man inte - för att har dom en gång gått sönder så brukar det inte funka att laga. Tur att jag jobbar på försäkringsbolag, ska prata med Micke på måndag om hur jag ska göra. Ångest!


Vinter är den bästa årstiden

Pju, har varit ute med bruno och sparken, det börjar ta sig, han börjar fatta vad drag innebär och det är så kul å se att han kämpar och tycker om det, synd bara att man grusar och sandar på vissa ställen... Ska kolla på längdskidor också, får ta mig en dag nu i helgen och fara på team sportia. Hoppas börsen går med på det!

Ska på middag på bredviken idag, farfar ska dit så ska passa på att träffa honom nu, får väl se om han känner igen mig, minnet börjar svika och jag tycker det är så jobbigt att livet rinner ut så fort. Skänker en tanke till alla de människor som har mammor och pappor som har demens eller alzheimers ♥


RSS 2.0