Tjugoåttonde juli

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own

Tjugosjunde juli

GRATTIS MAMMA 50 ÅR!

Kan säga att jag blev värd direkt jag kom innanför dörren när jag kom hem från jobbet idag, men ska inte klaga, det är ju bara en gång i ens liv morsan fyller 50 år så de är bara att traska runt och fylla glas :)

Dessutom har jag fått ett underbart armband av våra grannar för att jag hjälpte dom att vattna medans dom var borta, inte nog med det fick jag pengar av farmor för att jag hjälpte att vattna där :)

Tjugosjätte juli

Har precis slutat jobba, har hunnit slå på bastun så ska ta mig en kall cider och sätta mig i bastun för att få upp kroppstemperaturen till de normala, man blir ju inte direkt varm av att cykla omkring i regnet en hel dag..
Sitter annars för tillfället och kollar på soffor och matbord men hittar inget som faller mig i smaken, får fara och kolla på wika och möbelhuset ådedär för där hittar man nog mer :)

Imorgon fyller mamma 50 år och det ska firas med ett hejbrakans kalas och smörgåstårta, hoppas att hon blir nöjd över min och amandas presenten, den är så fin. Men grattis i förskott mamma!

Tjugotredje juli

Jag är lycklig.


Mums


Tjugoförsta juli

Sitter och spelar coldplay - lost medans tankarna cirkulerar i skallen på en, det är så mycket som händer nu men samtidigt känns det så roligt att man har hela livet framför sig och man ska inte vara rädd för att prova sig fram. Har varit förbi en arbetskollega idag och tagit en kopp kaffe och spanat in hennes lägenhet. Har så mycket jag skulle vilja skriva här men håller det lite hemligt så länge ;)

Sjuttonde juli

Idag är det fredag och det innebär helg för en gångs skull. Så jag sitter och tar mig en cider medans jag väntar på att det ska bli mat, planerna var ju att jag skulle fara upp till aapua idag men det sket sig tack vare en knäppis men inte lipar jag för de.
Kvällen är iallafall ung och jag ska hitta på något efter de att jag har skåla champagne! Någon som har något på gång? Ring!!

Sextonde juli

You might be a big fish in a little pond.
Doesn't mean you've won, 'Cause along may come a bigger one..

Har varit på cervera och inhandlat ittala skålar till min samling, nu är jag på G, när lönen kommer ska jag fara upp till ikea och fylla lådorna med pengarna som blir kvar när jag har betalat resan, här ska flyttas hemmifrån innan jul. Har förresten glömt att berätta att jag kommit in på mina kurser som jag har sökt till hösten och våren, dessutom verkar jag ha några som vill ha mig jobbandes så vi ska väl kombinera ihop det här på ett bra sätt, det är här livet börjar!

Fjortonde juli

Håller på att baka en rabarberpaj som vi ska ha till efterrätt ikväll som ska avnjutas med en kall cider tillsammans med nära och kära : )
Idag har man jobbat till två sen har jag varit varit duktig och varit förbi farmor och vattnat hennes älsklingar(blommorna) för hon är på semester och har gett mig den äran att vattna hennes växter. Vilket våran granne också har gjort..

någonting annat? joo, igår vad jag, tobias och tanja och kika på en lägenhet i g-stad, haha kan säga att det kröp på en hela kvällen igår efter att vi hade kommit ut därifrån, det såg ut som i skitiga hem fast ännu värre och när tobias ringer till lulebo och säger att skiten behöver saneras och renoveras innan någon alls ska kunna flytta in dit säger dom bara att dom inte gör de, nä då var det ganska enkelt att tacka nej. Haha, huvvaligen!!!

Trettonde juli

Har precis skickat iväg ett recept till en arbetskollega, sitter för tillfället och försöker komma på någon bra låt som man kan söka upp på spotify som är ett riktigt bra musikprogram som jag för tillfället nöter.

Imorgon är jag ledig och det ska bli underbart skönt med en lång sovmorgon, jag och sofia har prata ihop oss om att fara och spåra med bruno på eftermiddagen så man hinner då med en sovmorgon, sen blir det att jobba hela veckan till på fredag då vi nog far upp till aapua för tobias och tommy ska lägga nå sten hos hans faster där uppe så man passar nog på att följa med upp och vila upp sig : ) Annars ska jag och jennifer in på resebyrån och betala resan på tisdag, jag läntar. Drygt fyra veckor kvar tills vi ligger där på playan och solar oss äckligt bruna.

Tionde juli

Kom nyss hem från stan, har varit in och bokat en resa till turkiet och alanya den 16 augusti drar vi iväg mot värmen!! Det ska bli så jäkla härligt med semester, sen är det ju inte nog med att man får med sig en härligt jävla go vän, vi kommer nöta vattenparkerna, bada, sola oss bruna som pepparkakor, pimpla drinkar, shoppa och bara leva livet!

37 dagar till avresa!!!!

Nionde juli

Ta det inte som en vana att jag uppdaterar två gånger på samma dag ;)
Bli inte allt för lyckliga nu, för det här är liksom som att vinna på Triss, det händer.. men inte ofta. Jaja har varit på möte på jobbet, och nu försöker jag ivrigt finna något fräscht reccept på såser till fläskfilé medans jag överväger att lägga ner för jag vet ju själv hur kass jag är på såser, det spelar liksom ingen roll om jag följer recceptet eller inte det smakar lika mycke skit ändå. That's it!
Ska dra och snussa på soffan nu, Hörs.


Nionde juli

Har precis vaknat upp men är då inte det minsta pigg, måste ringa nå samtal till tobias men det är ju lönlöst med de här jäkla systemet att dom ska ringa upp vilket ändå aldrig sker så då ska man sitta här och vakta telefonen...
Försöker även få tag i jennifer, måste höra när vi ska och boka utlandsresan som vi ska på nu när man slutar jobba, ska bli så jäkla härligt´att få komma sig bort från luleå och sverige för ett tag. De kan man behöva!, tobias själv tyckte att vi kunde åka till norge för de är ju inte så långt bort, haha.
Men nu ska jag ta med mig telefonen in på toan och duscha, ska på möte idag så har inte förmiddagen på mig att vakta telefonen, den får nog vakta mig, hah.


Åttonde juli

Tänkte att jag hinner med ett kort inlägg innan det är dax att hoppa upp på hojen och fara iväg och jobba, jag hoppas det blir en lugn kväll och att jag har bil ikväll, men hoppas kan man ju alltid.. Imorgon är man ledig men måste ändå in på jobbet för det är de där creepy mötet som vi måste fara på, undra sa flundra vad det är om.. Nä men nu är det dax att susa iväg så jag hinner med en kopp kaffe på lokalen innan man ger sig ut och arbetar. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk.

Åttonde juli

Har just kommit tillbaka från en promenad med bruno.
Så nu sitter man bara och väntar på att klockan ska närma sig ett så jag kan dra mig in mot stan och möta jennifer, vi ska gå och sola oss bruna. Mer eller mindre.

Igår var jag in på stan med jennifer i hopp om att finna mig ett par snygga skor som jag kan ha i helgen och resten av sommartiden och guess what, jag hittade ett par, dom skor jag har velat ha så länge som redan hunnit ta slut en gång hade kommit in igen så jag slog till direkt, i'm in love.
HIttade mig även en snygg tunika som man kanske skulle kunna kalla det, som också matchar mina skor, deni! ;-) Förövrigt så börjar jag jobba klockan fyra idag, går kväll, imorgon är man ledig och sen är det helgsrutten som gäller, men genom att man går kväll på söndag blir det farmen och trevligt på lördag! :-)

Sjätte juli

Sitter och lyssnar på Takida och funderar på om man ska ta sig en powernap innan tobias kommer hem. Ikväll ska jag nog umgås med jennifer vilket ska bli roligt, alltid lika trevligt att träffa henne, kanske just för att vi känner varandra så bra, vi har ju varit bra vänner ända sen dagis då vi rymde tillsammans  :-p

Och förresten, vad är det här för jäkla väder?, jag menar vars tog solen och värmen vägen, nu är det ju så kallt att man nästan behöver vantar när man cyklar och det är ju mer än sjukt, det är ju mitt i sommarn. Skärpning!!


Första juli, uppdatering

Idag är det första juli och dagarna bara rusar iväg, sitter och väntar på att klockan ska bli halv två så jag kan börja traska ner mot busshållplatsen, ska och klippa mig och boka tatueringstid sen får man väl se om man tar sig en vända på stan och kikar om det finns något snyggt som man kan ha på sig i helgen : )

Och förresten, idag när jag och bruno var upp i skogen och promenerade efter en skogsväg så började det plötsligt knaka i skogen och när jag försöker se vad det är så står det en livs levande människa och håller på med något i skogen men som i samma sekund jag inser att de är en människa börjar glo som ett cp. Undra vad det var han höll på med egentligen, gjorde sig av med ett lik kanske ?



Uppdatering....
Nu har man klippt sig och jag blev verkligen skit njöd, ska bjuda på en bild, kanske inte så bra men ni fattar vinken. Shoppade även två par linnen och ett par jätteklämmor på standen medans jag väntade på bussen : )




RSS 2.0