Bara krypa ner bredvid älsk

ska bara ut och ta mig en promenad med bruno.
emma och sanna dök upp vid sex och vi gick och köpte en fet familjepizza som vi delade på och proppmätta såg vi film och tröck lite snarra och nötter, hann med att snacka lite skit så som vi alltid brukar.
sannas arm och tatuering var hur snygg som helst och jag blev avis och undrar när det är min tur? ska ta och boka en tid till hösten, då har man både tid och pengar hähä.

men som sagt nu ska jag ut med doggyn sen blir det te och sängen!


My heaven is you

Då var det söndag och ikväll blir det mest troligt inget söndagsmys då tobias är ute och plogar och han lär väl inte komma hem förän imorgon, ska nog fara och pussa på han ikväll när jag slutar jobba;)

Igårkväll for vi ut till sofia och hasse i sjulsmark och jag bara älskar det stället, kan man ha ett mysigare hus?, och inte nog med det så renoverar dom om det så som jag också hade gjort, vi hade iallafall jätte trevligt och deras nya familjemedlem jazza som är en liten rottis var hur bedårande som helst, man är lite sugen på valp men hoj så mycket tid,
men förr eller senare då vi har hus och mer tid! 

Påtal om snö, har det inte kommit tillräckligt med snö dom senaste veckorna? jag är less.. och jag kan tänka mig hur less tobias är..

Fredagsmys

blev till att tilllaga en helgmåltid till middag idag som vi piffade upp med lite ljus, bullens pilsnerkorv å ljus.. skämt å sido så är jag slö, tobias också då han redan har slocknat i sängen.. har varit på stan med emma idag och införskaffat mig ett par skitsnygga jeansshorts, spetslinne och en ursöt bh i spets med ett par trosor till :) summer 2010, here we come!

ikväll ska vi dra ut och göra stan osäker, bowla och ha lite fredagsmys och jag vette fan hur jag ska orka, jag har redan sprängandes huvudvärk och kvällen har inte ens börja... HELGEN HAR INTE ENS BÖRJAT..


Najttti

Dagens humör: bra vill jag minnas
Dagens mående: någorlunda bra
Dagens borde: sova typ nu
Dagens frisyr: helt ojämna toffsar
Dagens smink: de vanliga, fonda, mascara, ögonbrynspenna
Dagens klädsel: mjukisar t-shirt
Dagens planer: kolla lyxfällan, gå ut med bruno
Dagens materiella vill ha: PENGAR
Dagens fundering: kommer jag någonsin bli nöjd?
Dagens beroende: sömn......
Dagens tråkigaste: att jag måste gå ut med bruno i snöstormen
Dagens längtan: sommar
Dagens superlängtan:
 nytt jobb
Dagens bästa: ledig imorgon
Dagens händelse: jag fick en hallongrotta av min chef?
Dagens låt: Deathstars - white wedding

My little angel

Det var vad tobias kallade mig här om dagen, älsklingen min:)
Nu sitter vi och kikar på tv, eller jag rättare sagt, för tobias har somnat och snarkar så gott i soffan, ska ta och försöka väcka honom strax för vi ska se despret och sen blir det ett mysigt bad innan det är dax att krypa till kojs.

Grattis mora på namnsdagen!
 

you are my heaven

Gud vilken underbar dag jag har haft, tills klockan fyra då jag började jobba villsäga. Nä men skämt åsido så vaknade jag och Tobias klockan sju båda två pigga som tuppar vilket aldrig annars har hänt och förmodligen aldrig kommer hända igen? Vi klev upp och Tobias for iväg och gjorde nå jobb sen for vi till Kvarnträsk med skotrarna och där har vi varit hela dagen,
så nu har man fått sig lite färg om kinderna:)

Är just för tillfället på jobbet, stänger idag igen, men det gör mig inte så mycket för alla människor i den här stan är panka nu och jag är själv så jag hoppas det blir en lugn kväll, sen ska jag ta mig hem och ner i badet med min älskling som har tagit ledigt imorgon då jag också är ledig då han har plogat hela fredagen och gårdagen då det har varit min lediga helg.
Annarsdå? jag står i ett vägskäl och vet inte åt vilket håll jag ska gå, jag har beslutsångest men vet att den ena vägen är bättre och gör mig gladare, så varför tvekar jag? antagligen för att framtiden och vuxenlivet är skrämmande.. Men jag ska bolla lite innan jag bestämmer mig vad som händer i mitt liv framöver, en chansning kan leda till någonting stort:)

ett stort ♥ till mina älsklingar tobias och bruno

staring at the sky ...

inväntar att man ska få stänga skutan och gå hem, men det är först klockan nio, ska fara till tanja och klippa mig:) känner mig så tråkig i barret att jag även ska slänga i en hel del färg, imorgon börjar vi mixtra och förhoppningsvis blir det bra. annars så ska jag fara på stan imorgon med syster och kika på lite sommarkläder men jag kan ju samtidigt inte våld shoppa då våran asläckra tvbänk snart anländer och den ska ju betalas samtidigt som jag har en hel ikea påse med kläder som inte ens går in i garderoberna våra, betyder det någonting? :P

helgen ska spenderas ledig, LEDIG, för en gångs skull så jag har så mycket planerat att jag inte har någon aning om hur jag ska hinna med allt men på någon höger ska det väl gå:) jag hoppas på fint väder så man kan få hinna vara ute lite i det underbara vårväder som börjar dra sig in över norrbotten och luleå. jag tror inte att jag är ensam om att älska våren? istapparna som smälter, solen som skiner, asfalten som börjar synas och värmen:)

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it

Jag önskar mig lite nya sommar kläder. Sitter och kikar runt på H&M, Gina Tricot och har redan hittat mina sommar-måsten, kanske är det dags att ta mig en dag på stan och bara unna mig:)

Idag eller rättare sagt imorse fick jag nästan en panik attack då jag och Bruno kommer ut ur trappen kommer en ful, liten och äcklig terrier springande mot oss medans matte står och skriker på hunden att komma tillbaka men den verkar ju inte alls lydig och kommer fram till oss.
Jaha, hundarna nosar på varann och sen säger det bara pang och terrierjäveln blir tokig och hugger efter Bruno som givetvis försöker dra sig undan. Som tur var fick aldrig hunden tag i Bruno utan bara pälsen så det blev inget sår vad jag har kunnat se men om det hade det hade den där hundägaren fått stå för vetrinär och rubbet, har man en hund som inte kan vara lös utan att springa fram och hugga närmsta hund ska man inte ha hunden lös, hade det varit min hund hade jag gått till hundpsykolog för det är något grovt fel som säkert komer från husse/matte. Jag hoppas verkligen inte Bruno kommer ta åt sig av det där och själv bli aggresiv mot andra hundar, stackaren som alltid är världens snällaste mot allt och alla var helt förstörd.
Och det kan jag då lova, matte fick höra ett och annat.

you gave me wings

står på jobbet och fötterna skriker, har stått sen elva i morse så det tääär, men nu ska jag avsluta och fara hem till pappa och mamma och basta med toban och glo hockey, heja luleå!
imorgon blir det en likadan dag som denna men med mer ob och för ovanlighetens skull jobbar jag dag under helgen vilket är så skönt.

bilderna kommer...

heaven or hell

LIFE ISNT ABOUT WAITING FOR THE STORM TO PASS ITS ABOUT LEARNING TO DANCE IN THE RAIN


bjuder väl på en

liten bild från spanien, ska ladda upp resten när jag kommer hem.



RSS 2.0