Don't take life to serious, you never get out alive

Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig, jag skulle kunna sova dygnet runt i ett år om jag fick chansen och dessutom har jag börjat prata i sömnen, tom skrika i sömnen..
Jag menar hur normalt är det att jag pratar skotrar och skriker om väskor i sömnen så jag själv vaknar av ljudnivån ? Tacka tusan att jag har en redig karl som bara skrattar åt mig och ger mig en puss på kinden när jag lever om under nätterna så han vaknar!

Annars kan man väl inte säga att så mycket har hänt i mitt liv de senaste dagarna förutom att jag insåg mitt snedsteg i söndagskväll när jag tog mig en närmare titt på min nyinköpta kjol som jag var väldigt stolt över... Storlek 42, jag som egentligen ska ha storlek 38 insåg ganska snabbt att jag hade återigen fått en blackout och köpt fel storlek eller kanske var det så att jag ska skylla på syrran som tog 38:an och gjorde mig förvirrad så jag snappa åt mig 42an som redan var i provhytten ? ;-) Så när jag då gick in på gina och berättade för tjejen i kassan hur det var felköpet hade gått till börja hon garva och sa att hon förstod att den var för stor, och tacka fasen för att det fanns kvar en 38a till mig. Ackack!
Detta är nog ett tydligt tecken på att jag börjar bli gammal och virrig.. Inte nog med att jag har glömt bilen öppen med nyckeln i låset på stengatan, bara tur att inte nån snodde bilen, så ett dygn senare när jag börjar leta min nyckel börjar jag ana att jag har glömt den i bilen och går ut för att kolla jovisst, där hänger nyckeln i dörren, bilen är öppen men kvar och inga saker är borta. Ibland tror jag att gud finns och vakar över mig och detta var nog en sådan gång.
"Don't take life to serious, you never get out alive" detta är ju bara två bevis på att jag snart kommer trilla av stolen och ner i graven..
Men nu ska jag avrunda här och kila upp till mamma som sitter och skriker, "emelie kom lite" men satan att det alltid är jag som ska springa upp och ner för trapporna, jag menar jag får ju nog med träning när jag är och springer av mig på helex!,
jag ska framföra budskapet hiss till mina päron redan ikväll!
Nå nu ska jag ta mig en frukt och ett stort glas vatten och lägga mig framför tvn, tobias pratade om att andra avenyn började nu så ska gå och kika. Adjökens!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0