Man skulle kunna åka skidor till majbrasan ikväll.....

Hur jobbigt är inte det? Vid det här laget ska våren vara här och det ska knappt vara nå snö på backen! Nästan så det känns att man måste skicka in en insändare till kuriren och skriva av sig. Då ska ni få höra vem jag har att beskylla! Skämt å sido.

Jobbar, like allways. Men slutar fyra så ikväll ska man väl hinna med en och en annan korv. Dock så ska vi fara som dårar runt hela kommunen och säga hej till alla nära och kära som vill att vi ska komma, men livet på en pinne är ju så när man är älskad.
Imorgon fyller ju min älskling, sambo och sötnos tjugotre år och det ska firas med smörgåstårta och grillning med hela tjocka släkten:)

Too fucked up for hell

Nu har jag sagt upp mig, dom vill ha kvar mig det både syns och hörs med icket, jag startar om på nytt.
JObbar till sju sen blir det direkt inhandling av mat, så jag kommer inte hem förän sent ikväll och då ska jag baka chokladbollar och snickers. Pjuu, tur att jag bara går till fyra imorgon och då ska jag he ihop en maräng och smörgåstårta. Ska hinna med en majbrasa också.

 ska ni gå på majbrasa?:)

Big comedy med systra!

Kvällen har spenderas på kultran med syster och godispåsen.
Big comedy har det bjudits på och vi har då skrattat en hel del och det var superkul, verkligen någonting jag rekomenderar er som inte han med årets tillställning av boka till nästa år:)

Nu sitter jag i soffan med minidatorn i knät, har diskat undan och slagit in Tobias presenter, han fyller ju år på lördag och då blir det stor kalas med smörgåståra och marängtårta. Välkommen!!

Vår, sthlm och nytt jobb

Jag är både glad och nöjd med mig själv för nu har jag äntligen tagit fingrarna ur röven och sagt stopp och verkligen gjort någonting åt det här med jobbet och om det så bara är för tre månader så tror jag verkligen att det kommer lösa sig tillslut. Jag kommer spendera min sommar i stan tillsammans med vad jag tror är ett riktigt trevligt gäng. Jag ska jobba inom äldreomsorgen på ett av vad jag tycker stans finaste äldreboenden och jag är stolt.
Jag fick komma på fem intervjuer på olika ställen och jag fick alla jobb så det var bara välja det som för mig skulle passa bäst och det här jag gjort och jag känner mig jätteglad!

Våren kom med en massa nyheter, jag, tobias och mest troligt tommy ska ju fara till sthlm i slutet på maj för att gå på maskinexpo, bo på hotell och mumsa hotellfrukost, strosa på stan och shoppa lite, kan våren börja mycket bättre? Nää det är underbart och jag längtar.

Let's give it a try

Hej jag heter Emelie, men ni kan kalla mig för söt.
Jag gillar Hitler lagom mycket, nästan lika mycket som Westlife.
En gång kom polisen på mig på bussen när jag stal pengar inför gosedjuren.
Men då sa jag bara att jag motionerade.
Nu ska jag be en bön så ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben.



Sitter på pappas jobb, igen, är här ganska ofta nu för tiden men vi gör bara nyttiga saker såsom målar och hänger upp saker på väggarna trycker hamburgare och strips.... Ska och jobba på trettio minuter och jag börjar redan få kramp i magen, så mycket trivs jag. Inte nog med det så stänger jag, SJÄLV. Deprimerad människa........

Life isnt about dancing in the dark

MÅTTE DJÄVULEN TA ALLA FRUNTIMMER.
Har varit förbi colorama och jag fick bra respons, dock ska inte tjänsten tillsättas förän till hösten mest troligt så vi får väl se, men å andra sidan har jag ju jobb tills dess, IM THE ONE. Men det såg han nog när jag la in smajlet! Håll tummarna för det kommer jag!!

Jag är glad och kaffesugen och ändå drack jag precis en kopp, sitter på pappas jobb och håller på med lite papper och väntar på Tobias, ska följa med honom till Övertorneå:) Men nu ropas det att det är fikatajm så ska vräka en bulle eller två.


Löprunda och vårstädning av bencen

Tänka sig att det blev att hämta stjärnan från volvo idag iallafall, när jag slutar klockan sju blir det att fara på pappas jobb och städa den och åter städa den för nu ska den bli ren och fin och inte minst FRÄSCH igen! 
Måste även inhandla nya sommardäck, någon som har några på lager? Billigt?

Jag förstår inte varför dom inte ringer mig, jag var ju såå värld det där jobbet...
Jag vill inte ge upp, nåja ska på arbetsintervju imorgon,
och nu medans det är lite jobb ska jag ta och ringa till Colorama. Håll tummarna!

Ha den äran

uppe med tuppen, som alltid annars. nästan så jag börjar bli orolig om det är så att man har gått och blivit pensionär med tankte på kväll och morgontiderna. vi får nog ta och börja göra allting tvärsom från och med nu.

igår var det after work med mat mat och åter mat, kladdkaka, kex oxh en massa ostar så jag är fortfarande mätt och TRÖTT men nu vill det sig inte bättre än att vi ska fara till mamma och pappa och baka bröd, heeela dagen.

ikväll blir det kalas för stefan, på med partyhattarna. GRATTIS!

Solen får en att lysa


Olivers och after work!

sitter hemma och taggar med kings of leon i högtalarna..
ska bege oss mot stan och olivers där det blir min första riktiga after work med massa gott och dricka sen blir det att dra vidare mot antnäs och kladdkaka. tvådagars, imorgon fyller stefan 23 och det ska vi fira med partyhattar och rixfm party på trötter 1a!

Lördagsmys

Jag tror inte dom människor som jämt är lediga helger förstår hur jobbigt det är att jobba helger, enligt mig finns det inget värre än att enbart jobba kvällar och helger. Men de är ju min åsikt, kanske därför jag har själv gjort det nu i snart 6 månader..

Anyway så ikväll slutar jag sju och förhoppningsvis så blir det lördagsmys framför tvn med en bra film med hela dröset, dock inget godis för min del för nu från och med idag har jag börjat med mitt nyttigare liv, igen!
den här gången ska jag hålla in med en massa och dessutom blir det omelett morgon middag kväll, nää skämt å sido men någonting i den stilen. Jag börjar imorgon med att fara och morgonsimma på gammelstads badhus :)


Skattebeskedet gjorde mig överlycklig ;D

En grå fredagmorgon

Jag sitter som vanligt med temuggen i högsta hugg!
Persikote är min nya favorit! Testa, ni kommer inte bli besvikna.

Ska överväga att hoppa i kläderna och kladda på lite smink för om drygt trettio minuter går bussen mot stan och jobbet, slutar sju idag igen..

Jag vill ha våran nya tv-bänk nu nununununu nuuu!
Förstår inte hur det kan ta sån tid?


by the way, håll tummarna för mig!

Our time to shine


It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same


Lucifer och Bruno




Everything Happens for a reason

Tisdagsmorgon och jag har redan hunnit med en massa,
ica och handlat, tvättat och börjat baka bullar så nu medans degen jäser passar jag på att sitta här och lyssna på Kings of Leon - Closer.

Tog även fingrarna ur arslet och ringde två samtal och båda var positiva så man kan väl säga att morgonen började mer åt det positiva hållet och det är jag glad över för gårdagen sög och jag var bitter som en citron.
Ska gå och baka ut bullarna nu innan dom jäser över!
Välkommen på bulla och saft ikväll.

She took my heart, I think she took my soul

Efter att man har fått ha lite ledigt från Luleå är man tillbaka i storstan igen.
Jag har inte ens orkat kolla hur jag jobbar i veckan, jag har inte det minsta sug och jag känner mig bara allmänt nere och negativ, jag har släppt taget om tummarna och slutat hoppas för i slutändan blir man bara besviken. Jag hade verkligen önskat att jag fick den här chansen för det hade blivit början på någonting stort.

Jag vet iallafall så långt att jag är ledig imorgon så jag ska nog passa på att baka lite kanelbullar och vila, är det verkligen så att man ska bli tröttare på våren då ljuset kommer? Nåja ska se klart Navy CIS sen blir det sängen för att sedan vakna upp, förhoppningsvis gladare och positivare.

Påskägg och en massa kärringar

är på pappas jobb och gör sista rycket med målningen av hans kontor i nya lokalen. Det kommer verkligen bli fint då vi är klara, större och trevligare för både anställda och kunder!

påskledigt har man om några timmar och inte nog med det så har jag och tobias varsitt ägg att hämta hos mor & far, tänka sig att man har varit så snäll i år? :) Påsken ska vi spendera med grillning, skoterkörning och bastu och vad hör inte påsken bättre till än just att vara ute och bara vara. Nergrävd i snön med solen skinandes i ansiktet och en kopp varm oboy.

vad ska ni göra i påsk?

RSS 2.0