Escape in your dreams

Sitter på pappas jobb och inväntar att han ska komma hit så jag kan dra ut ett arbetsintyg som ska skcikas in till a-kassan, jag jobbar tusen gånger hellre än håller på med alla dessa papper, man blir ju mer eller mindre tokig.
Jag håller tummarna för torsdag. Gör de ni också.

Hur som haver ska jag hem till mor och far och fortsätta måleriet av min nya linneskåp som ska bli högblank vit, jag längtar tills den är klar och färdig för att tas hem, den kommer bli som en pralin.
Ni kommer få se bild på den sen när den är klar, glömde ta en bild innan jag började men jag hittar på nå för att ni ska få se vilken skillnad det blir.Höstlöv

tänka sig att det redan börjar bli höst, inte har jag fått fara någon tur med husvagnen eller båten i sommar, kanske att man får sig lite semester nästa år. om jag har tur villsäga. på söndag ska vi iaf till storforsen och grilla.

har varit ute på promenad med bruno till wika möbler och klagat på våran andra tvbänk som är lika snygg som ett lik men nu sa jag att vi ids inte ta en ny för då får vi vänta tre månader till så nu har vi tillgodo där i massor vilket är bra för nu ska det stora skrivbordet ut och in ska en fin bokhylla, en läs stol, en snygg lampa och en rund rya så nog vet jag man hittar nå att lägga tillgodopengarna på. först blir det ikea och inhandla bokhylla :)

nu inväntar jag klockan, ska möta sanna på stan halv två för en fika, blir att möta upp emma då hon slutar så hon också får följa. tur att det är löning imorgon annars hade det sprättat pengar.

Här har ni era rader om allt och ingenting

Min ledigadag den här veckan har i stort sett passerat, med vinden dessutom. Men har varit välbehövd efter en helg med lulekalaset och nolia.
Ska sätta igång med maten, marie ska komma och äta hos oss ikväll sen blir det en promenad med hundarna nere vid vattnet :-)

Har ringt lite telefonsamtal idag och det är väl dax att återigen börja hålla om tummarna, dock är jag inte lika bekyrad den här gången.
Under tiden passade jag på att städa lägenheten som är lika skitig igen, bruno släpper en hel del år just nu.

Tiden rinner iväg och man har inte tiden för att kunna sitta här,
återkommer nästa vecka.

RSS 2.0